Musikminder, udsalgsdrømme og Q

Idag var jeg lige på turné for at se, om jeg kunne finde noget af mit gamle musik. Dermed ment, noget af det, der røg ud, da jeg forkastede vinylen, da jeg flyttede hertil. Det var slet, slet ikke så lidt .- over 200 album, så selvsagt er det ikke alt, der bliver ersattet. Men noget kan og skal erstattes. Det er sin sag at huske det hele. Jeg havde faktisk på et tidspunkt skrevet dem alle op, men det er ikke så længe siden, jeg smed de sedler ud, for dem skulle jeg jo ikke bruge til noget – det var jo dumt – bøv! Nå, men jeg prøvede at få de små grå i sving, og jeg fandt faktisk stort set alt, jeg kom i tanke om, og jeg kunne ønske mig. Så nu er ønskesedlen pludselig udvidet med mange flere CD’er.

Noget har jeg dog bestemt, jeg vil købe nu her, bl.a. albummet med hende her nedenfor. Donna Summer. Det er et album produceret af Quincy Jones, som bare er helt genial. Han har bl.a. også produceret Michael Jackson’s Thriller-album. En af gaverne far gav skulle byttes, og det bliver så til det her album, som koster over 300 kr. – brugt. En sjældenhed tydeligtvis. Men jeg vil gerne have det. Så er det på plads med faderen. Lige albummet med Donna Summer havde de så ikke. Det fandt jeg på Amazon, som desværre ikke er leveringsfrit og iøvrigt dyrere, men sådan er det jo så. Hvad du ikke kan finde på play.com kan som regel findes der.

Stuff like that – Quincy Jones

Så der bliver nok at købe nu her på udsalget. Jeg har lagt mig fast på et par albums el. 3. Det må jo komme lidt henad vejen. Iøvrigt kan man også med fordel nu bestille Alexandra Burkes debutalbum til favorabel pris, og så er alt iøvrigt levringsfrit. Det var på Go‘morgen Danmark, at jeg hørte om play.com en morgen hvor de omtalte steder, der var godt at købe Julegaverne. Og iblandt dem dette site. Jeg købte iøvrigt også Julegaver til nevøerne der. Deres ønsker var at få her og til rimelige penge. Sidste år for jeg rundt i jeg ved ikke hvor mange Fona, for at kun at gå forgæves. Næh, Play.com det er sagen for mig – både til mig selv og til gaver.

Independence day – Donna Summer

Places you find love – Quincy Jones

Det slog mig, hvor meget af det musik jeg holder af Quincy er en del af, så derfor lidt fra hans hånd her idag. Ovenstående nummer – The places you find love – er fra en CD med ham, der hedder Back on the Block. Den skal så ikke på ønskesedlen, for den har jeg heldigvis sikret mig. Q – har produceret for bunkevis af folk: Frank Sinatra, Donna Summer, Michael Jackon, James Ingram bare nu lige for at nævne et par stykker, og det er den rene og skære vellyd han formår at få frem og så var han iøvrigt også producer på We are the World, som jo desværre er evigt aktuel. Hvis du kigger på videoen, kan du se ham dirigere koret:

We are the World

0

2 thoughts on “Musikminder, udsalgsdrømme og Q

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Vellyd med hurtigpost

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » De har stadig brug for hjælp

Der er lukket for kommentarer.