En tur ud i verden

Jeg var langsomt ved at få “pip” på øverste etage af at være her. Ikke fordi jeg ikke elsker mit hjem, for det gør jeg, men jeg trængte voldsomt til at se mennesker, og ikke mindst HESTE igen.

Der var morgenmadskomsammen i stalden et par timer, så jeg fik et lift og drog derned. Det var SKØNT, at se alle to- og firbenede venner igen. Det er ren lise for sjælen og en Gammel Dansk el. 2 hjalp på hals og helbred ligesom indtagelse af x-antal panodiler holdt “skruen i vandet”.

Nu er jeg hjemme igen og der ventede et par forsinkede Julekort og en enkelt Nytårshilsen – det er da dejligt! Jeg havde faktisk kameraet med, men jeg glemte helt ærligt at tage så meget som et eneste foto. Nogengange skal man også bare være, og det var jeg så idag og det var dejligt. Så får vi se, hvad helbredet siger for resten af dagen. For selvfølgelig er jeg helt mast nu.

1 thought on “En tur ud i verden

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Protest-mode idag med flæskesteg

Der er lukket for kommentarer.