Protest-mode – idag med flæskesteg

Det var det, jeg gik i igår, da jeg med noget der lignede dødsforagt, slugte panodiler for at slå feberen helt ihjel og drog mod stalden. Det var så lidt spændende, hvordan det ville forløbe. Jeg var ikke på toppen, men det gik. Nu kan jeg så kun håbe, at det kun er mit system, der er åndssvagt, og at jeg ikke har smittet nogen. Det ville jeg være ked af. Men eftersom jeg har været sløj i 3 uger, så….

Idag kan det tænkes forsøget gentages. Jeg har faktisk ingen feber her til morgen. Men da skidtet jo er slået ned af piller, så kan jeg ikke vide mig sikker. Men jeg har vist tænkt at gentage, og tage til frokost hos min far, som giver flæskesteg til frokost. Uhm! Hvad ellers ved jeg ikke, men jeg kan jo altid smutte hjem igen. Han bor trods alt kun 10 min. væk på cykel. Mon ikke bare jeg har godt af det? Det må vist bare komme an på en prøve – jeg kan for h….. ikke blive ved at ligge her jo. Helt 100% er jeg ikke, men det får altså være godt nok. God søndag til jer med el. uden frokost og flæskesteg.

Nu må jeg hellere få en kop kaffe og komme i bad – omvendt rækkefølge, men skidt pyt. Op og igang.

2 thoughts on “Protest-mode – idag med flæskesteg

  1. Perle – Tusind tak skal du have. Ja det er længe. Har prøvet det over 2 mdr. engang. Da blev jeg også indlagt!!! Men ingen fandt noget el. blev klogere. Så jeg væbner mig bare med en efterhånden tyndslidt tålmodighed.

Der er lukket for kommentarer.