En tur mere og en på hovedet

Jeg skrev ikke igår. Tog et smut i stalden i et forsøg på at få det lidt bedre, ikke sådan fysisk, men mentalt. Man får jo kuller, når man bare skal gå her hele tiden. Nej det kan jeg da godt, men jeg savner hestene og alt deromkring.

Som sagt så gjort, og det var også dejligt. Jeg nussede lidt om Daychan, som var meget glad for det. Han er smuk, smuk og også “den nye ven” fik opmærksomhed og blev trukket ud. Daychan er meget nysgerrig og aktiv (så har jeg ikke sagt for meget), så han skulle følge med i noget, jeg gjorde, og bankede sit hoved lige ind i mit, på den højre kant af mit kranie oppe ved hårgrænsen i panden – det gør ondt endnu, og iøvrigt har jeg hovedpine. Endnu værre igår, hvorfor jeg heller ikke skrev. Så jeg tog bare hjem og spiste min pasta og gik tidligt i seng.

2 thoughts on “En tur mere og en på hovedet

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Hovedrystet held følger de…..

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Frisk fryser

Der er lukket for kommentarer.