Flashplayer og WP – har du problemer?

Jeg er ved at være frustreret! Min billedoploader har hele tiden virket, før jeg opdaterede WP. Så opdaterede jeg WP, og et langt stykke henadvejen virkede det så også, indtil jeg lige pludselig ikke kunne uploade fotos i Firefox, men godt i IE. Nu kan jeg hverken eller og lader mig så fortælle, at det har noget med ældre versioner af WP at gøre.

Altså nu har jeg lige opdateret til næstnyeste version, så SÃ… gammel er den da heller ikke. Jeg har jo fået på puklen for, at jeg ikke opdaterer (af min “guru”). Det eneste, jeg indtil nu har fået ud af at opdaterer, er at intet virker her længere. Der må da være andre, der har samme problemer som jeg??? Og i givet fald, hvad gør I så?

Jeg skal nok få det til at virke igen, med hjælp og sådan, men jeg kan godt forbande, at jeg lod mig overtale til at opdaterer. Før der virkede alt. Jeg havde ingen problemer (heller ikke med spam). Dette er ikke kritik af Michael el. noget, jeg er bare noget frusteret over, at tingene ikke virker og undre på om ingen andre har haft problemer?

3 thoughts on “Flashplayer og WP – har du problemer?

  1. Michael – Ja der kan man bare se…. mig og det tekniske 😉 Det har jeg nu heller ikke pralet af, at være “en haj” til. Jeg har lige smidt en stak info til dig. Tusind tak!

    Cat – Tak, men problemet er i nogen andre ting.

  2. Du bruger version 2.5.1 af WordPress.
    Der er kommet en 5-6 udgaver efter den (nyeste er 2.7), så du bruger bestemt ikke næstnyeste udgave…

    Ældre udgaver af WP har problemer med flashuploaderen til billeder. I nyere udgaver (2.6.3 og fremefter vistnok) kan man vælge mellem flashuploaderen og en htmluploader. En workaround kan være at nedgradere sin flash til en tidligere version.

    Jeg har skrevet til dig på Facebook, da jeg behøver nogle oplysninger for at kunne hjælpe dig…

Der er lukket for kommentarer.