Mental og fysisk oprydning

Jeg er begyndt den sådan mentale oprydning og forberedelse på “den store tur” sådan hen i kostkomlægning efter Nytår. Jeg havde sat mig et mål her til Jul, men det holdt ikke. Nu er målet så, at det hele skal være af til senest 1. april. Hvor meget vi taler om, og før og efter fotos, og alt det her, skal jeg nok også afsløre til den tid.

Jeg har sjovt nok fået set Supersize vs Superskinny (vises på TV3) og et forsøg hvor engelske Louise Redknapp (sangerinde i Eternal, nu solo), forsøger, at komme ned på en size zero på en måned. Den hed “The Truth about Size Zero“.

Til hjælp er Weightwatchers og Dr. Phill’s bog – The Ultimate Weightsolutionpå dansk “Aldrig mere Vægtproblmer” klar.

Hvis ellers hovedet tillader, skal jeg således starte med at rydde op her, og have begyndt at pakke Julepynten ned. Jeg afrimer fryser (hårdt tiltrængt) og i det hele taget, gør jeg klar til det nye år på flere planer. Hvis dog bare mit hoved gad samarbejde…. 🙁

2 thoughts on “Mental og fysisk oprydning

  1. Marianne – Det er hammer-svært, og da især når man elsker dejlig mad. Mit er ren og skær mad, og liggen på sofaen i nogen år, hvor helbredet bare gik ned ad bakke. Der er da allerede røget 12 kilo, men der skal dælme ryge mange flere.

    Tusind tak for din søde hilsen og også rigtig Godt Nytår til dig. Også et stort kram til dig fra mig! 🙂

  2. Ã…h – det er så svært, og fandtes der en lige vej , så ville jeg fortælle dig den. Jeg selv er blevet stor af Coca cola og har nu været tørlagt fra coca cola i to år – det har været en stor sejr… Nu gælder næste mål de ekstra kilo, men indtil da lever jeg med dem…. Jeg vil ønske dig et godt Nytår, med håbet om at dine ønsker bliver indfriet. Store kram her fra ønskeøen…

Der er lukket for kommentarer.