Nytårsstatus 2008

Det er snart et Nyt Ã…r vi tager hul på, og i den anledning er det altid tradition at kigge sig over den berømte skulder og kigge lidt frem i tiden også. Således også her på min blog og i mit hoved. Det har været et fabelagtigt år. Jeg har nydt stalden og alle vennerne der helt enormt, både de firbenede- og tobenede. I det hele taget har Galopsporten givet mig så meget, at det er ubeskriveligt. Ikke mindst min elskede Finish, og de søde piger, der der fulgte med. Min taknemmlighed overfor både Finish og pigerne, kan jeg slet ikke udtrykke med ord. Det var så også året, der bragte Finish hans egen hjemmeside/blog – Finishfirst.dk, som stadig er under udvikling og udbygning.

Finish glædede os med 2 sejre i året, en med Nicholas Cordrey, som han her ses sammen med og en med Rikke Munk Sørensen

Ligeledes betyder stalden og alle der simpelthen så meget for mig. Jeg elsker hestene – allesammen. Nogen lidt mere end andre, men generelt er det jo heste, jeg elsker. At der så indimellem er dem, der stjæler et lidt større stykke af ens hjerte, er jo en anden snak. Mange dejlige mennesker har jeg mødt i stalden og på banen, alle vigtige og alle har de været søde ved mig. Jeg håber, jeg giver bare halvt det tilbage til både stald, heste og mennesker, de giver mig. Så er meget nået. Tusind tak allesammen.


Stalden, hvor jeg tilbringer meget tid

Der er begrænset med kræfter her, så de fleste bliver brugt i stalden og den verden, men der er da også en verden udenfor stalden. Søde, søde venner har jeg og jeg værdsætter hver og en. Min gamle skoleveninde Janne var jeg og besøge i Sverige i sommer. Og det var bare så dejligt. Hun er en dejlig lattermild pige, som jeg holder utroligt meget af, og ligeledes hendes mand og søn. Hvor skønt med gæstfrie venner.

img_0195opt.jpg

img_0206opt.jpg
Indtryk fra den dejlige tur til Sverige

Hvis du vil læse om turen gøres det her:

Svenskerier I

Svenskerier II

Svenskerier III

Min barndomsveninde som nu bor i England, var hjemme og vi havde en skøn dag på Galopbanen og ude i byen bagefter.

Seneste havde jeg jo besøg af min veninde fra Falster, og vi havde nogen skønne dage her, med frokost, sygebesøg og indkøb i byen. Om vores dage, kan læses her nedenfor:


Besøg med indlagte gaver

Sygebesøg med indlagt frokost og udsigt

Bytur uden Tivoli

I hestesammenhæng havde jeg en fantastisk dejlig tur til min Jydske forbindelse den vej – Birgitte. Vi nåede sørme meget på de få dage, og som vi hyggede os. Tusind tak også til Birgitte, som iøvrigt også var og besøge mig. og vi var et smut på Royal Copenhagen.


Indtryk fra Stranden ved sommerhuset, hvor Birgitte og jeg nød de sidste dage med sommertemperatuerer – Nej, hvor det var skønt

Internettet bragte også nye relationer, og ikke mindst vagte det gamle venskaber og bekendtskaber til live – blandt dem, en nær veninde, en ven, en gammel flamme og …… nettet er mageløst! Ikke mindst bekendtskabet med Facebook er jo skyld i meget. Jeg kan kun anbefale. Det tager måske lidt at finde sig til rette, men når man så er der, er det stærkt vanedannende. Så giv det en chance. Man kan jo tage og bruge lige hvad man har lyst til, og være der så meget el. lidt man ønsker.

Jeg ønsker mig et år med lige så mange dejlige oplevelser som 2008 har været. Både med heste og uden, så kan jeg dårligt forlange mere. De eneste ting derudover, skulle være et bedre helbred, et nyt kamera, vægttab og en dejlig kæreste. Kameraet og vægttab står jeg selv for og helbredet er der desværre ikke så meget at gøre ved. Kærester har det med at dukke op sådan, når man mindst venter det, så det gør han nok også. Uanset bliver det spændende at se, hvad det nye år bringer på alle fronter.

Desværre har der jo også været ikke så gode oplevelser. Min ven i det udenbys – Jakob, var her nu mester for at køre galt på sin motorcykel – Gudskelov gik det ikke værre end det gjorde. Jeg håber, vi snart mødes i DK, hvilket vi iøvrigt også gjorde her i sommer, endnu en sommeroplevelse, vores dejlige frokost på Hellerup Havn.

img_0842opt.jpgJakob med havnen som baggrund

Min supershoppingveninde og jeg, har for ikke så længe siden gjort Bilka usikker. Vi skulle have set hinanden her mellem Jul og Nytår, men jeg har jo været syg!! Vi når ikke at ses så meget, som vi egentlig gerne ville, men når vi så ses, har vi det monsterhyggeligt. Det kan være frekvensen går lidt op i 2009 – det må den gerne.

Der har været sygdom hist og pist, og der er stadig folk her i blogverden, der må kæmpe en kamp, og heldigvis vindes nogen da også indimellem. Lige aktuelt er det, at en gammel kollega kæmper med cancer, og det er deværre en kamp, hun ikke vinder. Det er noget underligt at tænke på. Sådan er livet altså også engang imellem. En venindes mor, har fået en dårlig besked – også cancer. En god veninde er også dårlig og ved ikke engang hvorfor. Det nye år bringer klarhed og selvfølgelig håbes der på en harmløs besked.

Og iøvrigt sender jeg varme og gode tanker til alle, der på en eller anden måde kæmper. Det er til at klare en overgang, men for nogen er hver eneste dag året rundt en kamp, og jeg forstår ikke, hvor de får kræfterne fra.

Andre har alt, alt for travlt, og sætter ikke bare helbredet, men livet på spil og jeg er bekymret. Dem jeg taler om, ved det udemærket, og jeg kan kun håbe, at de formår at sætte nogen grænser i det nye år. Også så jeg får lidt glæde af dem, for det har godt nok manglet i det gamle år.

Jeg håber, du må finde glæde, ro og overskud i det nye år, uanset, hvad du laver, og hvad dine drømme er. Men først og fremmest håber jeg, at du vil passe på dig selv, lytte til din krop og sætte dit helbred først – det fortjener du.

Rigtigt godt Nytår til jer alle.

0

18 thoughts on “Nytårsstatus 2008

 1. Et forsinket: RIGTIG GODT NYTÃ…R! (Dem jeg ikke nåede, at sende en hilsen til, har så fået den på min blog, hvis du har været der…?)

  Du har skrevet et rigtig godt tilbageblik af din verden på Danmarks dejligste sted!

  Jeg håber også for dig, at sygdom ikke vil plage dig alt for meget her i 2009.

  Det er nemlig rigtig, det du skriver, at vi skal skønne på, hvis vi er raske, og ikke have så travlt, så travlt!

  Jeg kan se, at du har et fantastisk liv med din stald og vennerne der!

  Knus Mahalo

  0
 2. Jakob – Godt Nytår! Jeg mente bare, at du var forulykket på din motorcykel, uden der lå nogen skyld placeret i det. Men nu er det helt på plads 😉

  Leif – Tusind tak og i lige måde til dig 😉

  0
 3. Hej Deborah,

  Godt nytår til dig herfra.

  Du skriver: “Jakob, var her nu mester for at køre galt på sin motorcykel”

  – Jeg vil meget gerne specificere at jeg IKKE mestrede at køre galt på nogen måde! Jeg blev pløjet ned af en gammel mand på en knallert og var på ingen måde skyld i ulykken.

  Så skulle det være på plads tror jeg!

  0
 4. Margrethe – Tusind tak og i lige måde. Det gør vi ihvertfald! Blogges ved.

  Jens – Den var meget fredelig. Stille og roligt på sofaen med Garbo.

  Jytte – Tusind tak og i lige måde. Du er meget velkommen her, og selvtak m.h.t. hilsener 😉 Jeg glæder mig også til sæssonstart, helt sikkert!

  0
 5. Hejsa,
  Rigtig godt nytår til dig! Jeg glæder mig til sæsonstart, så kigger jeg lidt mere forbi ;o) jeg er jo en af dem som ER interesseret i hestene, så følger med i det du oplever med dem. Og tak for dine hilsener på min blog!
  Mange hilsener
  Jytte

  0
 6. Tusind tak allesammen. Ja, jeg synes, det har været et godt år.

  Catarina – Det virker skam kun fordi, jeg her har taget billederne og kopieret koden fra de gamle indlæg 😉 Hvis det var nye fotos, så ville jeg var f….. 🙂 Men Michael arbejder i kulissen på en ny løsning. Også tak til dig!

  0
 7. Det lyder som et godt år er ved at rinde ud – ønsker dig et godt 2009.

  Jeg kan se du har fået det med billederne til at virke, hvad gjorde udslaget?

  0
 8. Et dejligt 2008 du har haft 🙂

  Jeg ser frem mod 2009, for det kan vel næppe blive lige så kedeligt og trist som det meste af 2008 var for mig *G*

  Godt nytår til dig 🙂

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.