TILLYKKE til en Discodronning

Idag fylder Disco’ens Dronning – Donna Summer 60 år. Tillykke med hende! Jeg har tilbragt mange, mange timer i hendes selskab. Både hjemme i stuen og ikke mindst på favoritdiskoteket “Ryttergaarden“, hvor der sørgeligt nu er børneinstitution 🙁

Hun havde rigtig mange hit dengang, og nogen af de mest kendte, er de to her viste McArthur Park og Last Dance. Den sidste blev altid spillet som sidste sang på det føromtalte diskotek og var iøvrigt fra en meget tidstypisk film “Thank God it’s Friday“, hvor Donna Summer også havde en rolle (klip fra filmen). Filmtitlen var også en sang, der også blev spillet på “Ryttergaarden” – om fredagen selvfølgelig. Ja det var tider.

McArthur Park har iøvrigt den formentlig mest vrøvlede tekst overhovdet (som det også ses ovenfor), for sådan et megahit, men det er en skøn melodi, og den er skøn at danse til. Det er glad og melodiøs musik, jeg bliver herreglad af at høre. Andre af Donna’s hits var: On the Radio, No more tears, Hot Stuff, Bad Girls og ikke at forglemme den sexede Love To Love You Baby. Netop derfor har jeg også lige bestilt et gammelt album med hende her forleden – fordi, det er fed musik, og bringer dejlige minder for mig. Hun har lige begået et nyt album også, så man er altså ikke færdig fordi man idag fylder 60 og mig kan hun altid få i dansehumør – hvad med dig?

Links:


Donna Summer på Wikepedia

Donna Summer Official Website

Donna Summer på IMDB

Donna Summer på Facebook

Donna Summer Internet – Flot fan-site

0

5 thoughts on “TILLYKKE til en Discodronning

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Vellyd med hurtigpost

  2. Donna Summer får mig straks til at tænke på Christian Flagstad, som i 70’erne leverede alle de skønne disco-hits på P3.

    Håber, du får et forrygende 2009, Deborah :o)

Der er lukket for kommentarer.