Hovedrystet held følger de…..

tossede eller også er jeg bare både tosset og uheldig. Vælg selv. Jeg tror dælme, at jeg ved “headbangingsession” med Daychan forleden, har pådraget mig en mindre hjernerystelse.

Jeg har det underligt, og har i det hele taget symptomer, der kunne hinte den vej. Svimmelheden og kvalmen tillagde jeg først almindelig dårligdom, men eftersom jeg har vedvarende hovedpine og sådan, så hælder jeg nu til den med hjernerystelse. Jeg holder lige lave profil lidt, og giver hovedet noget ro, hvilket det også føles som om, det trænger til. Jeg har ellers – som altid, nok at skulle lave her, men lige nu kræver hovedet ro.

0

4 thoughts on “Hovedrystet held følger de…..

  1. Hvis det er hjernerystelse bør du ikke være på bloggen. Ingen pc, fjernsyn eller læsning, men fuldstændig ro.

    Pas nu rigtig godt på dig selv.

    God bedring 🙂

Der er lukket for kommentarer.