Emailkonsultaion

Er en rigtig god ide og desværre ikke en min ellers dejlige læge har indført. Lige nu ville det være ultra-praktisk, da jeg bare skal have lidt godt råd og forsikring om, at jeg gør det eneste rigtige, og iøvrigt hører hvorlænge og hvordan jeg skal forholde mig til det her hoved. For på telefonen får jeg ikke fat i ham, det står ganske fast. Og det var vel ret beset naivt og tro her første dag efter Juleferien.

Det går nok, jeg får fat på sekretæren senere, og hører hvad hun siger. Jeg har ikke lyst til, at bevæge mig på cykel el. gåben (en pæn lang tur), med et hoved der er ømt og svimmelt, og jeg har slet ikke lyst til at kaste flere hundrede kroner efter en taxa, for bare at få at vide, at jeg bare skal gøre, hvad jeg gør. Så sekretæren må holde for, og det gør hun gerne – hun er nemlig også supersød! Men hvis den gode doktor Jan læser med så: Emailkonsultation – god ide!

4 thoughts on “Emailkonsultaion

 1. Jane – I det her tilfælde ville det have været fint. Der er jo ikke andet at gøre, end at holde sig i ro. Det kommer jo an på, hvad det er. Det skal jo ikke erstatte, men supplere i de tilfælde hvor man synes, man kan nøjes med et godt råd. Hvis du kigger på det oprindelige indlæg, vil du se, at jeg har tjekket Netdoktor, hvorfor jeg også er helt sikker på, at det er en hjernerystelse. Tak for god bedring, jeg synes, det går fremad.

 2. Hej!
  Jeg ved nu ikke om det er så godt. Min mors læge har det, og der kan gå OP til 4 dage før man får svar. Dog PLEJER der KUN at gå 1-2 dage.
  Man har 156 tegn til rådighed og et mellemrum er også et tegn. Så jeg forbander det og siger: GODT det ikke er MIN læge.
  Du kan meget vel ha’ fået et HVIPLASH, men her vil du føle snurren ud i nogle af fingrene. Det fås bl.a. hvis man falder af hesten og slår nakken, bliver påkørt bagfra af en bil hvorved hovedet ryger fremad. En form for forstuvning. Check NETDOKTOR. Jeg har selv prøvet det for ca. 15 år siden, da jeg under en turbulens havnede oppe i loftet af en flyvemaskine med en drinkvogn på 130 kg ovenpå. Jeg havde mén i ½ år bagefter og skulle en overgang gå med halskrave. Men det hjalp.
  Rigtig god bedring.
  Jane

 3. Helle – Ja det ville være en stor lettelse, sikkert også for lægen. Nej jeg fik ikke fat på hende, eller dvs at det gjorde jeg, men jeg ville ikke besvære hende, så stresset som hun var, så jeg lagde bare på.

 4. Hvis min læge læser med her – så må han også godt se at komme i gang 🙂

  Nu håber jeg da at du får forbindelse til sekretæren senere – det kan sikkert blive svært idag.

Der er lukket for kommentarer.