Dagens middag og planlægning

Jeg er begyndt det store Pointræs (lørdag), og det går RIGTIG godt. Det skal det så blive ved med de næste måneder, og med rigtig god vilje fra mig selv og min krop, skulle jeg kunne nå målet til 1. april. Jeg starter godt ud og har allerede tabt mig, men vil vente til lørdag med at fortælle det endelige resultat. Jeg har masser af lækre opskrifter og dem bruger jeg nu, og laver en madplan for en uge ad gangen. Og så er jeg begyndt at lave lidt at fryse ned også. Det ér altså rart til de dage, hvor man ikke er i det store “gourméthumør”, eller bare er decideret træt. Og sådan nogen dage ved jeg jo godt, at jeg får.

Idag stod den på Gullash med kødboller med pasta til. Det er en opskrift fra en Weightwatchers Kogebog, der hedder Sundt og Let med Weightwatchers, så af den grund kan jeg ikke afsløre opskriften. Men er du på WW, så er bogen rigtig god, og helt sikkert sine penge værd. Derudover er der jo hver eneste uge opskrifter i Ude og Hjemme, som jeg over en lang årrække har samlet. Så det er ikke det, der mangler. Så der er ingen undskyldninger og det går som sagt også godt. Jeg fik også pakket kødvarer i fryseren og lavet en portion revelsben og frosset ned. Det er også en opskrift i bogen. Med andre ord, planlægning er for mig ihvertfald vejen frem. Det hele skrider alt for nemt, hvis ikke man har helt styr på, hvad dagens middag skal bestå af, og hvor mange points man har.

2 thoughts on “Dagens middag og planlægning

  1. Godt nytår ! Er også startet op igen. Men jeg synes ski, det er hårdt ! Det er selvfølgelig bare lige de første par dage, indtil man har fundet “melodien”, og ALT juleslikket er ædt (af de andre!). Men vi kører på, ikk Deborah?

Der er lukket for kommentarer.