Vellyd med hurtigpost

Jeg talte om Donna Summer forleden både i forbindelse med hendes fødselsdag, og i forbindelse med, at jeg fandt noget gammelt musik på nettet. Jeg fik købt en CD med hende, en gammel en produceret af Quincy Jones – Donna Summer med Donna Summer. Jeg var spændt på, om den var lige så god, som jeg huskede den. Det var den, jeg har lige hørt den, da jeg kom hjem fra byen, hvor den lå og ventede på mig. Iøvrigt har den gjort turen fra Skotland på 9 dage. Det er da okay, når vi trækker Nytår og alting fra også. Og flot pakket ind og alting. Så intet at klage på. Jeg skal lige sige, at min ikke var så dyr, som nævnte på linket, men det kan være, de er ved at have udsolgt, og så sætter prisen op…Men den er klart pengene værd, selvom det var dyrt. Jeg har også husket og skrive min ros til sælger på deres site. Det skal gives når fortjent.

Da jeg valsede (forsigtigt) rundt til den, tænkte jeg på, hvor synd det er for dem, der ikke har oplevet “min” tid, men sådan tænker alle jo om “deres” tid, og det er jo godt nok. Hver tid sin musik. Men jeg er glad for min. CD’en her er iøvrigt en Julegave. En jeg fik blev byttet til denne.