11 grader og deovask

Der tales meget om forår flere steder i blogverden. Jeg synes, at hver årstid sin charme, og man kan jo ikke lave om på det alligevel. Når det nu er koldt plejer det godt og vel at være sådan, at man kan hygge sig i varmen indenfor.

Not so her i huset. Igår aftes besluttede det stedelige fyr at “stå af”, så der var sgu ikke meget hygge over det!! Jeg p….frøs for nu at sige det mildt. Først troede jeg, det var et problem her hos mig, men så til morgen da jeg talte med viceværten til morgen, kunne han afsløre at det er hele huset.

Så det er altså ikke lige forår, der blinker på min lystavle lige nu…. Eftersom der heller ikke er noget varmt vand, var det den lette løsning lige først for. Heldigvis tog jeg igår, mens alt åndede fred, et meget varmt og langt bad i mit badkar, så lige for nu går det nok.

Så for at få varmen, vil jeg gå ned og hente nogen af de småting, jeg ikke fik med igår, på min shoppingtur. Blikkenslageren er tilkaldt, så nu håber jeg, at det er noget, der kan fixes. Hvis ikke, tager det vel noget, at få et nyt fyr!!!! Fingers crossed!!!

2 thoughts on “11 grader og deovask

Der er lukket for kommentarer.