Glæderne lidt på forskud

Den her Jackpot nederdel “faldt jeg over” forleden på Smartgirl.dk. og egentlig skulle jeg jo ikke sådan tage glæderne på forskud. En af de ting, jeg gælder mig helt vildt til, når jeg nu får smidt de her kilo, er at købe lækkert tøj igen, og føle jeg ser godt ud igen.

Jeg kan næsten ikke vente, for det er hånden på hjertet ved at være noget siden, at den følelse har været fremme. Jeg har altid godt kunne lide, at se pæn ud, og pynte mig og se smart ud. Men som kiloene, sygdom og almindelig tristhed spredte sig i det lille hjem røg forfængeligheden ud af vinduet. Den er stærkt på vej tilbage, i og med at jeg har fundet mig selv mere og mere, og er blevet gladere og har fået noget overskud til andet end bare at “overleve”. Det er faktisk slet ikke så dårligt…. Den er ikke til lige nu, men sådan om ikke så farligt længe, bliver det ved at gå lige så godt, skulle jeg da gerne kunne smutte i den afhængig af, hvor lille/stor den er. Det er jo ikke til at vide med størrelser efterhånden. Nu skal jeg bare finde noget at have på til den, men jeg har sat mig selv på rationering. Nu må jeg lige vente med at købe mere….selvom jeg har lyst til at gå udsalgsamok. Jeg skal lige tabe kiloene først 😉

3 thoughts on “Glæderne lidt på forskud

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Den kom idag

  2. Helle K. – Jeg glæder mig til, ikke at være ked af det, hver gang, jeg ser et spejl. Der er kun at hænge i fuld skrue, så det gør jeg, og det giver resultat! Vil du være med?

Der er lukket for kommentarer.