Solopvarmning og et næsten normalt hoved

Jeg kan godt lide solen. Båden den naturlige og den kunstige i en snæver vending. Det var faktisk meningen, at jeg ville live lidt op på den grå vinterkulør igår. Det fik jeg så ikke gjort, men idag skulle jeg så ned i byen og hente et par “småting”. Og efter at dagen startede med et strejkende fyr og nul varme (det startede nu igår aftes, men what the heck), så var det vel meget passende at blive varmet lidt igennem, omend varmen var på vej tilbage da jeg gik. Det tager jo lige lidt, inden her bliver varmt igen, når der har været slukket i en hel nat 🙁 Så jeg har fået solvarme både den naturlige, og den kunstige, for solen skinner smukt udenfor her idag.

Dagen startede således godt pakket godt ind her ved computeren med varm kaffe og dejlige Donna Summer på computeren. Jeg er vild med det album, så I får lige en sang mere derfra “The woman in me”. Derudover føles hovedet næsten normalt igen, så der er vel grund til at være tilfreds med tilværelsen, også fordi fyret blev lavet i formiddags, af vores kompetente bliktud (det fremgik vist ikke, kan jeg se) – sorry 😀

3 thoughts on “Solopvarmning og et næsten normalt hoved

 1. Kari – *S* Tjoh, det kan siges 😉 Det varmer dejligt at gå i solarie. Hvis du ikke har prøvet, ved du jo ikke, om du kan lide? Fyret blev lavet imorges.

  Desværre er jeg blevet ret svimmel igen, så jeg skal ind og ligge.

  Margrethe – Tak Margrethe, jeg tror, jeg måske har overgjort det for nu er jeg svimmel. Må hellere gå ind og ligge. Heldigvis er varmen kommet igen.

 2. Hvor er det godt, at du føler dig så meget bedre tilpas 🙂
  Irriterende med fyret, for det er jo bare så koldt at skulle sidde stille indendøre, og vente på at der kommer varme på radiatoren.

 3. Du må da have fået varmen, med alle de indlæg du har spyttet ud, de sidste par dage 😉

  Jeg er ikke til kunstig solvarme, men vil tro, at den kan varme helt ind til knoglerne.

  Og ja, hovedet er vist ved at være OK igen 🙂

Der er lukket for kommentarer.