Den kom idag

Idag var der post fra postvæsenet – der var pakke til mig. Det var den omtalte nederdel. Den er rigtig fin, og det var ikke ret længe, før jeg kan være i den. Når jeg har tabt det hele håber jeg, at jeg finder en dygtig sjæl, der kan sy den ind 😉 For det bliver sådan en, jeg kommer til at bruge meget.

0

4 thoughts on “Den kom idag

  1. Helle – Tusind tak – joh positiv, det er jeg jo næsten nødt til. Hvis ikke jeg tror på “projektet, så sker der jo ikke noget vel?

    Margrethe – Ja jeg glæder mig også til at få den på, og du skal nok få set “giraffen” 🙂

    Perle – Man er da nødt til at være optimistisk, ellers duer det da slet ikke. Og jeg har dælme ikke lyst til at gemme mig en sommer mere. Nu skal det have en ende!! BASTA!! 😉

  2. Virkelig sød nederdel og dejlig optimisme som ofte er vores motivator i kampen mod kiloerne. Snart er det sommer og du skal i den 🙂

Der er lukket for kommentarer.