Har du planlagt at tabe dig?

Som alle ved, så har jeg planlagt at tabe de overflødige kilo her nu. De skal helst af inden 1. april, men det kan godt være, det er en anelse ambitiøst. Men uanset, vil jeg være så tæt på målet som muligt der. Lørdag skal afsløres, hvor meget jeg har tabt her den første uge. Hvis jeg skal nå målet, skal jeg tabe 2 kg om ugen. Så nu spørger jeg så dig, om du har tænkt på at tabe dig og samtidig tester jeg et andet plugin WP-polls.

[poll id=”3″]

4 thoughts on “Har du planlagt at tabe dig?

 1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Ugestatus - 2,3 kilo

 2. Margrethe – Jamen du har helt ret, det er meget, og det er heller ikke sikket det holder. Nu ser vi, men den skal ihvertfald have hele armen. Jamen Weightwatchers går jo ud på, at man tæller points. Så jeg gør jo bare det, at jeg skruer ned for points, hvilket man faktisk også kun må x-antal gange i ugen. Men det har jeg så valgt at ignorere 😉

  Helle – Det er det. Men et kilo i ugen er også godt, og det normale man siger. Det er heller ikke sikkert min ambitiøse plan holder, men af skal det og netop “held og lykke med os”!

 3. 2 kg om ugen, det er dælme meget ! Men jeg krydser XXXXXX fingre og tæer for, det lykkes ! Jeg satser HØJEST 1kg/uge. Og skulle det ske, er jeg “normalvægtig”, omkring min fødselsdag, 10/03. Ellers har jeg besluttet, jeg holder ferie fra d. 1/06.
  Held og lykke med os !

 4. 2 kg om ugen lyder af meget, Deborah – selvom jeg sagtens kan sætte mig ind i hvor meget du gerne vil af med kiloerne (sådan har jeg det nemlig også).
  Erfaringen siger mig max 1 kg om ugen.
  Men jeg har så ikke været på Vægtvogterne, så jeg skal ikke gøre mig klog på deres kostplan.
  Dine blogge om mad ser i hvert fald sindsygt lækre ud 🙂
  Jeg glæder mig til at følge dig videre frem og hepper på dig (og prøver selv på at komme af med mine overflødige 😉 )

Der er lukket for kommentarer.