Jeg kan så godt lide hende

Anne Hjernøe stiftede jeg som mange andre bekendtskab med, når jeg så “Frilandshaven” og “Udeliv“, hvor hun også var med. Jeg kan skrækkeligt godt lide hende, og hendes måde at formidle sin mad på, og den mad hun laver, er altid inspirerende. Jeg håber sørme, der kommer flere “Annemad” og ting fra Frilandshaven. Nu kan man så indvende, at jeg ingen have har. Nej, men jeg kan nu godt lide at se det alligevel. Det “smager jo lidt af fugl”, og så er der jo Anne og hendes mad….

 • Frilandshaven’s site på DR
 • Bøger med og af Anne Hjernøe
 • Om Anne og Frilandshaven på DR
 • Interview med Anne i “i byen”
 • 0

  2 thoughts on “Jeg kan så godt lide hende

  1. Margrethe – Det holder jeg også meget af, og de to sammen er supergode. Det er lige før, det er det af programmerne med Anne, jeg bedst kan lide, omend de andre også er gode.

   0

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.