Kaffe og sofahygge

Jeg drikker kaffe, ser fjernsyn og skriver blog. Min nye kinimo, som jeg fik i Julegave, er dejlig lun og blød og dejlig og sidde med her i min sofa på lammeskindet. Jeg fik da kun lige nævnt sne, både her og på bloggen, før det passer helt fint. Det sner, og det sner faktisk meget nu.

Om en halv time til tre kvarter’s tid er det meningen, jeg lige vil over til lægen og have en update på, hvordan jeg skal forholde mig med det her hjernerystelse og svimmelhed. Igår gik det ellers fint, men nu har jeg fået nogen massive infiltrationer i skuldrene, og det kan meget vel, være dem, jeg er svimmel af. Jeg har før oplevet det, omend det så er blevet til hovedpine. Så den står på øvelser. Men hovedpinen er endelig væk, og jeg kan boltre mig her igen – dejligt. Men jeg paser da på med ikke at overdrive endnu, og det skal jeg så iøvrigt også til daglig.