Dejlige Don

Jeg har altid haft en svaghed for Don Johnson. Ikke så meget den ældre, men i så i allerhøjeste grad den yngre. Og da især som James “Sonny” Crocket i Miami Vice i sin tid. Jeg var smeltefærdig, når han stillede op med charme, selvtillid og lækkert hår – puha! Der kunne gå hedeture i den for en hel forsamling hormonforstyrrede overgangsdamer!

En film, hvor han iøvrigt spillede helt fantastisk var en film, der hed The Long Hot Summer (1985), startede med at han kom gående henad en støvet landevej, halvlanghåret, med skægstubbe, og bar svedig overkrop – jeg siger ikke mere, men det var ikke for svage sjæle – og så var der lagt i kakkelovnen! *S*

P.t. kan han nydes på TV3+, hvor de har en serie med “Seje Strømere” og dermed gensyn med Miami Vice og det var han jo, den gode Don i Miami Vice. Så vil du nyde ham, hans medspiller Philip Michael Thomas, som iøvrigt også var noget af “en steg”, så er det om på TV3+!

7 thoughts on “Dejlige Don

 1. Hej Lotte – Og velkommen til. Filmen kan kun fås i USA på Amazon og på VHS. Muligvis kommer den på et tidspunkt på DVD, men det vides ikke. Hvis du vil købe den på VHS, kan du kigge her. Jeg har ikke filmen, men jeg har set den.

 2. Hejsa

  Så lige dine kommentarer om Don Johnson…jeg leder efter filmen: The long hot summer fra 1985.
  Har du den? Og hvis ja ville det være muligt at få en kopi af den.

  Mange hilsner
  Lotte Rone

 3. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Ses dagligt - stærkt vanedannende

 4. Kari – Jeg kunne også godt finde på at købe den, bare for Don Johnson. Han har noget “Paul Newmansk” over sig i de år der. De glimtende øjne og det der smil, der kunne slå en elefant i gulvet. Desværre har det hos ham ikke holdt sig op i årene, som hos Newman, men han er faktisk en rigtig god skuespiller udover det med udseendet.

  Leif – Nej det synes jeg heller ikke. Jeg kan ihvertfald sagtens se den stadig.

  Havehyrden – Jeg kan se den om ikke andet, så bare for at stornyde Don… men faktisk synes jeg, det er en flot filmet serie, og stilen var jo dengang banebrydende. Men det er jo smag og behag, jeg kan godt lide…

 5. Ih Don Johansen (som vi kaldte ham) var bare så lækker. Jeg skulle se Miami Vice hver gang. Kun pga ham. Men jeg må indrømme, at efter et gensyn, syntes jeg faktiskt serien er rigtig kedelig. Selvfølgelig er jeg blevet ældre……………der er meget musikvideo i den! Ikke lige min stil mere.

 6. Han var en steg … dengang 🙂

  I efteråret købte jeg “Miami Vice” på DVD på tilbud og jeg blev for en gang skyld ikke skuffet. Den var stadig god, ikke så god som dengang, men heller ikke så jeg ikke vil se den igen.
  Der var nu noget over de der pastelfarvede, lilla og andre 80’er farvede jakkesæt 😉

Der er lukket for kommentarer.