2 skridt frem og 3 tilbage

Jeg går i tavshedsmode. Hovedet er HELT tosset igen, og jeg har formentlig gjort mere end jeg skulle. Så nu må jeg være tavs lidt. Jeg er sat på minimum af det hele her – dermed ment TV og computer. Æv! Så kan jeg lære det kan jeg 🙁

Men jeg ville lige sige, hvorfor jeg er tavs og ønske alle en god weekend.

7 thoughts on “2 skridt frem og 3 tilbage

 1. Anne – Tusind tak, heldigvis går det, som det kan læses bedre.

  Margrethe – Det var lidt underligt, men nu går det okay, men lørdag var hovedet HELT tosset, igår okay og også idag okay. Så nu skal jeg bare ikke overdrive.

  Leif – Og til dig Leif. Hovedet drillede “lidt” lørdag, men nu ser det ud til at gå bedre igen, men jeg tager det stille.

  Jannie – Jannie, jeg har ingen problemer haft med det overhovedet. Det var på Godmorgen Danmark de omtalte det, og når beløbet er under en vis grænse (en cd – de sendes adskilt), er der intet problem. Tak for roserne og velkommen hertil. Det er bare om at komme “på med vanten” vi skal være flotte til sommer 😉

  Anja – Selvtak – jo der skulle da meget gerne være en opskrift eller 2 du kan bruge 😉 – udover resten også! 🙂

  Helle K. – Tusind tak, hvor er du sød. Det har hjulpet heldigvis. Og tak også til dig for roser med vægttabet. Ja det er ikke så ringe endda 😉

 2. Hej Deborah,
  Ville bare lige sige tak fordi du linker til min side 🙂
  Vil sætte dit link ind på min blog også. Ser ud til du også har en masse spændende opskrifter.
  Mvh Anja

 3. Hej:-)
  Er via NewYorkerByHeart blevet opmærksom på din blog, synes den er supergod! Blev inspireret til at søge efter CDer på Play.com som du skriver at du køber hos, men…. har aldrig prøvet at købe “udenlands” før, og da jeg checkede dem på Trustpilot, var der en anmelder der skrev om opkrævning fra Skat!! Kommer der told på eller hvad? Så kan det da hurtigt blive dyrt – har du fået opkrævninger fra Skat?
  Og forresten – tillykke med vægttabet! Jeg er også i gang, men med Vægtkonsulenterne, har tidligere tabt 8 kilo (og taget det hele på igen) men nu skal det sgu være:-) Hilsen, Jannie

Der er lukket for kommentarer.