Ugestatus – 2,3 kilo

girl_on_scaleopt.gif

Jeg har været god har jeg! 😀 Men det skal som skrevet før, også til, hvis jeg skal nå i mål til fastsatte tid. Nu ser vi, men foreløbig går det jo ihvertfald som planlagt. Jeg er mere end tilfreds og meget glad og det kan mærkes og det motiverer.

7 thoughts on “Ugestatus – 2,3 kilo

  1. TUSIND TAK – For alle de gode ønsker, og krydsede fingre etc. Jeg giver ikke op, og som sagt det er muligt, at det ikke helt bliver de 2 kilo pr. uge, men der skal dælme ryge så meget som vel muligt. Det har trukket for længe ud allerede, selvom jeg godt ved, at man siger, det hellere må gå langsomt. Sorry, sådan har jeg det ikke mere, og når det først er kommet af, kommer det ALDRIG på igen, det er et løfte! Igen tusind tak for jeres opbakning. Vi får se næste uge, om jeg kan gøre det igen.

  2. Flot, men pas nu på…… heller ikke lang god kur end en hurtig der løber sur 🙂 Jeg holder tommerne for dig

Der er lukket for kommentarer.