Godmorgen Danmark – hvad har de tænkt på?


Ole Stephensen og Line Baun-Danielsen

Da de skiftede mine favoritværter ud, med de to nye værter. Hvad har deres argument været? Magen til charmeforladte og ligegyldige værter skal man lede længe efter. At de har deres uddannelse, garanterer ikke talent og seertække, og de to her har ihvertfald ikke. Jeg vil have Line og Ole tilbage.

Den eneste med talentet og charmen i behold er Cecilie Frøkjær, som jeg holder meget af – det er bare synd, hun kommer med “vedhæng“! Resultatet er, ingen Morgen-TV til mig mere.

 • Artikel Jyllandsposten – Godmorgen Danmark har mistet hyggen
 • 16 thoughts on “Godmorgen Danmark – hvad har de tænkt på?

  1. Hej vil høre vedrørende I havde en inde med noget sund mad. Der skulle værre udgivet en bog der hedder “Kernesund”. Hvem har skrevet den og hvor kan man købe den? Der skulle værre noget med mad uden gluten i.

  2. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Update: Godmorgen Danmark

  3. Sheena – Velkommen til. Ja det er ren skandale. Der er totalt lukket for Godmorgen Danmark her. Ikke mere her i huset. Godt der er andre kanaler – og nej så meget ændre vejret sig ikke, at det skal på morgenfjernsynet hvert 25. minut. Bortset fra, det nu kan ændre sig hurtigt – idag gik det fra strålende sol og blå himmel til uigennemtrængelig tåge på højst 10 minutter. Men det er jo altså ikke hver dag, det sker.

  4. Hvor er jeg bare glad for at læse jeres indslag – jeg troede virkelig at jeg var ved at blive små skør. Over de sidste 6 mdr har jeg været sygemeldt og går nu snart på barsel, og har dermed set en del til Go’morgen dk. Jeg elsker Ole, han har sådanne en behagelig aura og stemme.
   Slemt står det til med det nye hold. Kamilla og ham den anden rødehåret fyr, er totalt ubehøvlet. De kværner løst om sig selv – hvilket jeg ikke gider høre om – samtidig med at de afbryder deres gæster. Indslagene bliver meningsløse pga afbrydelserne og de er åbentbart også hårdt presset for tid (måske pga. alle reklamerne for deres nye koncept!) Og hvad sker der lige med vejrudsigten – hvorfor er de her producenter af tv overbeviste om at vi dansker skal have en vejr udsigt hvert 25 minut? Så meget ændre det sig da heller ikke – eller hva?

   Fra idag af, har jeg boykottet tv. Jeg slukkede simpelhen efter at ham der den rødhåret afbrød den skaldede kok, som jeg godt kan lide. Nu er grænsen nået.

  5. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Afstemning: Dårligste morgenvært?

  6. Susanne Frimer – Velkommen til! Ja jeg er godt irriteret over, at alt skal laves om hele tiden. Men det er så ikke kun dig og mig. Der er en afstemning på B.T. idag, om hvilke morgenværter, der foretrækkes – der vinder Line og Ole KLART og ligeledes mener et stort flertal, at Godmorgen Danmark, er blevet dårligere efter nye værter/koncept!!! Jeg kan ikke holde de nye værter ud, jeg har prøvet! 🙁

  7. Jeg savner bestemt også Ole og Line!! Og den med “alderdom”, der refererer til Oles alder – ja det må da være en joke – endda en af de gode!! Godt Cecilie stadig er der. Det to nye værter skal selvfølgelig ha’ en chance, men der skal altså meget til, før jeg synes de kan komme på højde med Ole og Line. Og ja det er faktisk rigtigt, at Kamilla afbryder.

  8. Stine – De er blevet fyret. Det selskab, der lavede/producerede Morgen-TV, er sagt op, og det nye selskab har så valgt kun at beholde Ceclie Frøkjær og Morten Resen og dermed fyret ole og Line, så jow de er fyret. Jeg har læst på lektien, det kan du være sikker på, ellers skrev jeg det ikke. Der er flere artikler end dem jeg lige har linket til der.

  9. Jeg ser yderst sjældent morgentv, jeg foretrækker nyhederne. Men der skal jo fornyelse til engang imellem. Ellers forsvinder seerne jo også. Det ved TV2 godt.

   Ud fra de artikler du linker til har jeg også meget svært ved at forholde mig til om de er blevet fyret eller ej. Det kunne jo tænkes, at de i sin tid sagde ja til en tidsbegrænset stilling. Så er det jo ikke en fyring. Men det er rene spekulationer…

   Når det så er sagt bryder jeg mig ikke synderligt om det nye studie 😉

  10. Jeg så kun Programmet pga. Ole Stephensen – jeg syntes han er en fantastisk professionel journalist der formår at skabe en afslappet stemning omkring sig… Så nu ser jeg slet ikke morgen tv som baggrund længere – Jeg hører P4/København

  11. Jeg vil give Flemming helt ret – så er 54 år altså heller ikke ældre. De er blevet fyret, og det er næppe det samme som at vælge det selv. Det er TV2, der mener Ole Stephensen er for gammel ikke ham selv, og bestemt heller ikke mig. Ligeledes er alderen den afgørende faktor i at Line røg ud – og oveni var hun sygemeldt med stress.

   Men iøvrigt ser det ud til, at andre som jeg, heller ikke bryder sig om det nye koncept:

   Nye værter – Nyt koncept – ikke særlig go’ morgen – artikel i B.T.

   Det nye Go’morgen Danmark – Indlæg på Fru Olsen’s blog

   Citat Programchef på TV2 Keld Reinicke: “- Vi vil beholde alt det bedste fra ”Go’ morgen Danmark” ….” – Det kan vi så bare konstaterer, han allerede har skrottet, for det bedste ved Godmorgen Danmark var nemlig værterne og konceptet og studiet fejlede ingenting. Jeg håber virkelig det vil vise sig i seertal, at TV2 her har lavet en megabrøler. Hvorfor altid lave om, når det er godt nok – argh jeg er træt af det.

  12. Hej Deborah.
   Vil lige svare dig på det spørgsmål. Line valgte vist selv at stoppe pga. stress, og Ole pga. alderdom. Sådan har jeg forstået det.

  Der er lukket for kommentarer.