Planlægning, lasagne og tærte

Jeg har været rigtig supergod i weekenden. Nu jeg ikke måtte se så meget TV, har jeg forberedt lidt mad til fryseren til de dage, hvor jeg ikke lige orker at gå igang med noget nyt og spændende, så der er noget. Jeg lavede vegetarisk lasagne og tærte med skinke med røget skinke og ost. Lasagnen var rigtig god, men jeg brugte en færdig tomatsauce (Dolmio), som gav en underlig smag, så det gør jeg aldrig mere. Næste gang laver jeg en frisk og lækker selv. Jeg fik lasagnen igår, med revet gulerod og æble til. Det smagte dejligt og begge opskrifter er fra Weightwatchers Kogebogen – Sundt og Let med Weightwatchers.

4 thoughts on “Planlægning, lasagne og tærte

  1. Ivan – Jeg synes en tomatsauce lavet på løg, oregano evt. basilikum og flåede (hakkede) tomater, er langt bedre, og så ved man hvad det er. Du kan evt. også tilsætte noget tomatpure for at fremhæve smagen. Lad vide, hvordan det går!

  2. Johnna – Velkommen til Jonna! Jeg ved ikke helt, hvad du vil med dit udsagn?? Vil du oplyse mig om, at her mangler et rugbrød i samlingen? Er du på WW, så gør det ikke så frygtelig meget hvilket rugbrød du spiser. Er det meget fedtfattigt tæller det en slags points og er det mere, jamen så er det bare at points til. Jeg skal så lige sige, at jeg ikke er en opskriftsservice, og der er TONSVIS af opskrifter på nettet også på fedtfattigt rugbrød, hvis du googler. Men for eksemplets skyld, så er der en her:

    http://www.madogsundhed.dk/?page=visopskrift&id=219

Der er lukket for kommentarer.