Udklip

Jeg har altid klippet udklip ud, og i mine yngre år, lavede jeg skrapbøger. Senere blev artiklerne og den slags sat i ringbind. Det skulle de sidste mange års indsamlede “værker” også have været, men der ikke blevet. Det er et andet projekt, jeg har hygget mig med. Jeg har mapper med madopskrifter, en særlig til Weightwatchers, grøn mad, Om det alternative, strikkeopskrifter, og div. artikler og udklip. Kassen er den største del af det, men der er mere i et skab 🙁 Nu får jeg sorteret og smidt det ud, jeg aldrig skal bruge og sat på plads. Men det er ikke lige imorgen, jeg bliver færdig. Men nu har jeg da fået begyndt…

2 thoughts on “Udklip

  1. Mahalo – Det er også meget få, der ryger ud her, det lover jeg dig. Og ja der er masser af inspiration at hente der, det er helt sikkert. Men jeg kan godt bande lidt over mig selv engang imellem.

  2. Det kender jeg, det der med at rive ud og samle sammen!

    Og hvor har jeg været glad for det (Det var før internettets “Bookmarks”!).

    Jeg er blevet meget inspireret af min udklip og bliver det stadig…

    Og jeg smider aldrig de klip ud – det nænner jeg ikke…:-D

Der er lukket for kommentarer.