Dagens gøremål og lidt forårsstemning

img_9309opt.jpg

Jeg har op til flere gøremål idag – det lyder knap så drastisk som pligter og det er heller ikke sikkert, jeg får gjort det hele, nu ser vi.

 • Handle ind Super Best
 • Vaske op
 • Ringe YouSee om min hr. faders internet
 • Finde ud af, om en bestilt føs’dagsgave har en chance for at nå frem
 • Hvis ovenstående nej så skal jeg bestille noget nyt
 • Vande blomster
 • Tørre vindueskarme
 • Nu er jeg kommet fra byen. Det er simpelthen så mørkt, så mørkt, så jeg tvivler på, hvor meget, jeg får lavet idag. Men jeg vil prøve, at nå så meget som muligt, så må resten blive imorgen. Jeg skulle iøvrigt længere end ventet for at handle, for den lokale Super Best bygger om (igen, hvorfor lave om, når det var udemærket), så det holder lukket til torsdag, og det havde jeg jo ikke lige været opmærksom på.

  Nu har jeg da fået lidt frokost, så nu vil jeg prøve at tage mig lidt sammen og se om jeg kan få lavet lidt. Det er så mørkt idag at jeg er lige ved at falde i søvn, men lige om lidt kommer lyset. I mangel af samme fandt jeg lidt forårsstemning i arkiverne – det bliver godt, selvom jeg også godt kan lide indehygge og sterinlys – lige i dag er det for meget 😉

  1 thought on “Dagens gøremål og lidt forårsstemning

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Teknisk kortslutning og gøremål

  Der er lukket for kommentarer.