Meditér og stress ned

img_9133opt.jpg

Det er nu bevist, at meditation laver forandringer i hjernen i bl.a. det område, der har med vors følelser at gøre. Det er spændende. Folk der har prøvet at det, vil kunne fortælle om den beroligende virkning ved det. Hjernen er ligesom en muskel, og det tager lidt før der sker forandringer, men hvorlænge ved man ikke nøjatigt. Men der er altså ingen tvivl om den positive effekt – så måske det var værd at prøve.

Har jeg mediteret – jep, det har jeg, men det er en ting, jeg er kommet ud af vane med, men efter jeg læste artiklen her, tænker jeg, at jeg vil forsøge at komme igang igen. Vi kan jo alle bruge at holde stressnivauet nede, og det hjælper mig også til at få en bedre søvn. Noget jeg har problemer med. Ikke at sove, men at få en god søvn.

[poll id=”5″]

2 thoughts on “Meditér og stress ned

  1. Mahalo – Ja jeg så dit indlæg også her til morgen. Det er lidt sjovt, at vi tænker ens. Indlæggene er jo ikke helt ens, så pyt med det 😉

  2. Jeg ser, vi tænker i samme baner, Deborah… sjovt… – jeg har også et (lille) indlæg på min blog idag om lige denne artikel – hvis jeg harvde set din først, var den nok ikke kommet i… 😀

Der er lukket for kommentarer.