Teknisk kortslutning og gøremål

Som det ses, har jeg nået næsten alt jeg satte mig for idag. Der er teknisk “kortslutning” her i huset idag. Først gik mit keybord fuldstændig i koma – det trådsløse på den stationære. Så var der gået en af sparepærerne inde i stuen, og så gik CDON’s betalingsystem også i Koma, da jeg prøvede at betale for det, jeg havde købt der. Hvorfor det punkt ikke er streget på listen.

Så man kan vel godt sige, at det med teknik ikke lige går så godt idag. Dog lykkedes det at få en snak med Jakob fra det store udland idag, og det var midt i kaos, og skiftning af computer. Jeg har stadig ikke fundet ud af, hvad der er galt, men det skriver underlige tegn og gerninger, så meget ved jeg.

Bortset fra det, så går det meget godt. Jeg er træt nu, og vil have et bad, og finde ud af, hvad jeg kan tillade mig at få til aften. God aften til jer derude.