Kærlighed online – også for ponyer


25-årige Minty og 5-årige Mini-Moo

Den lille pony “Minty” mistede sin partner til alder, og var helt slået ud. Hans ejer prøvede alt for at få ham i godt humør og satte ham sammen med flere forskellige hopper. Intet virkede. Så prøvede hun at søge efter en mage online, og så var der “bid” i form af 5-årige “Mini-Moo”, om jeg så må sige, og de lever forhåbentlig lykkeligt til deres dages ende. De bor begge på “The Tamar Valley Donkey Park“., hvilket minder mig om, at jeg også har lovet at finde det foto af mig selv sammen med netop – et æsel.

3 thoughts on “Kærlighed online – også for ponyer

 1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Nødråb/efterlysning: Varmblodshoppe som selskabshest

 2. Jane – Jeg bringer dit nødråb i et særskilt indlæg, for selvfølgelig vil jeg da gerne hjælpe N.P. til at få humøret tilbage, hvis muligt! Kh Deborah

 3. Nødråb!!

  Læste netop artiklen om den lille Pony “Minty” som mistede sin veninde igennem en årrække, hvilket gav HAM en depression og MIG en idé.

  Vores gode gamle væddeløber N.P. som nu har været pensioneret i 5 år, står opstaldet hos den mest vidunderlige familie på Sydsjælland sammen med en x-galophest og en meget smuk 3 års hoppe af en art.
  For knap 14 dage siden fik vi en MEGET trist mail. Damen som passer ham og som er meget hestekyndig, skønnede at han burde i aflives fordi hans veninde igennem 3 år, en 16 årig varmblodshoppe pludselig var død.
  N.P. havde ikke veget fra liget af sin veninde i al den tid som hun havde ligget under en presenning og indtil hun blev trukket væk. Fra at være jordens gladeste hest, var han pludselig blevet som et spøgelse. Spiser al sin mad, får masser af frisk hø og lækkerier. Dejlig boks, skønne omgivelser. Han taber sig bare. Er deprimeret. Dog ikke i de ca. 2 timer vi var nede og se ham, dér livede han totalt op, lavede sine sædvanlige kunster og legede endog lidt med de to andre der ellers ikke vil se til hans side. Så han er ensom. Moppet ud.
  Dyrlægen har været tilkaldt 2 gange, intet at bemærke.

  Er der nogen i dette forum som kender nogen med en gammel varmblodshoppe som måske er i er samme situation, og som har plads til denne engang så stolte væddeløber også????
  Så bli’r det en happy ending ikke kun for Minty, men også for vores kære familiemedlem.

  Hvorfor slår vi ham bare ikke ned og sparer de penge det nu engang koster at gi’ ham et godt liv???
  Fordi vi elsker ham uendeligt, og fordi han i sin 5 årige karriere har givet OS så mange herlige oplevelser og været sådan en “good sport”.
  B.H. Jane

Der er lukket for kommentarer.