Så englene synger spiller

Jeg købte jo flere herligheder. Nu da jeg var i tilbudsbunken i Fakta, så så jeg, at de havde de her byguides på tilbud. Der var flere forskellige, men den annoncerede “Berlin” var ingen steder at se. Typisk tænkte jeg og luskede ind i butikken, med 2 pakker postkort til 15 kr. – sådan nogen kan man altid bruge. Inde i butikken fandt jeg en bunke af de her by-guider, og gæt, hvad der lige lå til mig – Et styks “Berlin”. Nu er guiden købt, så håber jeg, det i sig selv, kan være med til at skubbe til drømmen om en tur derned i år.

På vejen hjem måtte jeg ind og lure hos “min” antikdame, som var der idag. Det havde jeg set på vej ud, og håbede så, hun stadig var på tilbageturen. Jeg skulle spørge på nogen ting, jeg havde luret. I min luren rundt åbenbarede der sig de skønneste engle. Straks forhørte jeg mig og jeg blev dejligt belønnet for dels var de til salg og dels til en meget rimelig skilling. De kom straks med hjem – og ikke nok med det, så kan jeg se, de hører sammen med en jeg allerede har hængende, som også er købt der. Så nu skal jeg finde ud af at få resten placeret, så de kan spille en hel himmelsk symfoni 😉 Dejligt!

2 thoughts on “Så englene synger spiller

Der er lukket for kommentarer.