Et lille smut

Jeg fik bilen og inden havde jeg nået lidt her. Kørte en tur til Gentofte Bymidte. Der har de nemlig en stor Brugsen, hvor jeg ville se, om de havde nogen Weightwatchers ting. Ikke så meget som det, der kan ligge på en lillefinger havde de. Det til trods for, det hedder sig, at produkterne skal kunne fås i alle deres butikker. Det er så de to nærmest mig der ikke har.

Jeg var forberedt på det, men det var da ikke helt forgæves tur. Jeg fik et fint bradepandesæt a 3 stk.’s til 49,95 kr. og en rigtig flot pande ø 24 cm til 99,-kr.. Jeg ville gerne have haft foliebakker til nedfrysning, men der var totalt udsolgt – de var også på bud.

På vej hjem var jeg lige forbi og se, om jeg kunne få noget, jeg skal bruge til gave, og det kunne jeg, så det kunne også hakkes af på listen.

Jeg har ikke helt nået, det jeg havde sat mig for idag, men skidt pyt, jeg når det nok. Imorgen skal jeg i stalden. Det glæder jeg mig til.

4 thoughts on “Et lille smut

  1. Helle K. – Det ved jeg faktisk ikke. Det er yderst sjældent jeg kommer i en sådan, for den ligger helt i Lyngby den nærmeste, men det kan ske. Jeg må prøve at kigge. Også god weekend til dig.

Der er lukket for kommentarer.