Søndagsunderholdning

Jeg var noget “lang i ansigtet igår” og så var jeg alligevel glad. Posten skulle gerne afleverere nogen DVD’er, jeg havde bestilt til nevø’en som havde fødselsdag igår. Han kom også – posten, men med en CD, jeg havde bestilt til mig selv – Dreamgirls! Nej det er ikke den nye med Beyoncé og Jennifer Hudson, det er Originalen og det er simpelthen musik i topklasse! Det var denne musical, der bragte Jennifer Holliday frem i lyset, som jeg også tidligere har skrevet om.

Jeg har ikke set den nye film med Beyoncé og Jennifer Hudson (Trailer), men de har fået store roser for den. Det er en af mange film “på listen”. Men for nu nyder jeg altså min CD, mens jeg skriver indlæg. Men den bliver nok også købt, for også den er yderst rimelig i pris.

Her nedenfor Jennifer Holliday i et originalt klip fra Musical’en fra 1982 i sangen der gjorde hende berømt “And I’m telling you, I’m not going” – Den kan godt tåle et gensyn. Selv nu, efter at have hørt den kun Guderne ved, hvor mange gange, giver den mig stadig gåsehud.

Posten leverede denne og det var godt, værre var det, at nevø’en DVD’er ikke var kommet. De var bestilt som erstatning for en CD, jeg havde bestilt sammen med Julegaverne. Det var så håbet, at den nåede at komme til fødsesdag – ironisk nok har jeg lige nu idag fået besked om, den er sendt afsted. Det bliver en ekstra gave så. Men posten vendte tilbage – “jeg har lige en pakke mere til dig” og dagen var reddet. Skønt! De blev pakket fint ind og faderen hentede og tog med til ham.

Sammen med de her DVD’er til nevøen var en lille gave til mig selv. “Ladies In Lavender” med to af mine favoritdamer – Judi Dench og Maggie Smith. Jeg tør sagtens købe en film med dem, uden at have set den først. Og den har været på ønskesedlen længe. Nu jeg skulle kigge efter DVD’erne til nevø’en, så kiggede jeg lige prisen på denne – 59,- kr. Så jeg har dejlig underholdning, når jeg er færdig her. Nedenfor traileren til filmen:

3 thoughts on “Søndagsunderholdning

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Resten af dagen

  2. Mahalo – Synkrontænkning – et nyt begreb 😉 Jennifer Hudson gør det også fantastisk i den nye version, ikke et ord om det. Glæder mig til dit indlæg.

  3. Det var da morsomt! Jeg har også lige siddet og lavet et fremtidigt indlæg om Jennifer Hudson 😀 To sjæle en tanke!

    Jennifer Holliday er fantastisk! 😀

Der er lukket for kommentarer.