Mr. Ibrahim og jeg 1996

Jeg gik som, jeg sagde lidt på jagt i gemmerne forleden og fandt en masse sjove fotos, jeg havde glemt lidt. Når man ved, hvilke mængder, jeg taler om, så kan det ikke overraske nogen, at jeg ikke lige kan huske det hele 🙂 – Blandt mange andre godter, fandt jeg dette af Mr. Ibrahim og jeg. Jeg var sådan lidt ked af, at jeg ikke lige umiddelbart troede, at jeg havde et af os sammen, men det viste sig så, at det har jeg altså. Så her er vi 1996. Billedet er taget af Sven Christensen.

11 thoughts on “Mr. Ibrahim og jeg 1996

 1. Jane – Jeg her ikke helt med. Jakken, den på det gamle foto eller hvad? De er faktisk begge to fra Esprit tror jeg. Men tussegamle begge to, uanset hvilken du mener 😀

  Nej vi kan godt sige 10 kilo fra nu af, det er helt okay 😉

 2. DER var jeg vel nok en DUMMEPTER. Selvfølgelig er Dylan efter Mr. Ibrahim.
  Jeg er vel nok ved at blive gammel!!
  Men han skulle da have lavet nogle flere afkom, for de tre der var har jo alle vist sig fine. Synd.

  MEN – det beviser også at de hesteejere som har en gudeskøn unghingst, ikke bare uden videre skal manipuleres til at den skal af med “kuglerne”.

  Hvad nu HVIS det skulle vise sig at dette prægtige dyr går hen og bli’r en KANON, ligesom Mr. Ibrahim, Danomast og Fly Society og mange andre.

  Hvis de havde mistet deres manddom havde man jo aldrig set dem i avlen.
  MEN, selvfølgelig må de ikke være til fare for deres omgivelser eller demselv.

  Så, jo da, der ER danske hingste som kan gøre sig med success, så den gamle letkøbte frase: Af med klunkerne – hvad i alverde skulle den bruge DEM til?? ska man nok tage med et gran salt. Jeg tror mange gode hingste har måtte finde sig i “kniven” fordi staldene simpelt hen ikke har haft personale der var dygtige nok til denne udfordring.
  I England f.eks kan vallakker slet ikke starte i THE Derby. Kun hopper og hingste.
  Og tillykke til Sven også. Havde det ikke været for Mr. Ibrahim – – var Dylan aldrig blevet kåret til Ã…rts Hest på Fyn!!!
  K.H. Jane

 3. Jamen- – UNDSKYLD. Du ligner bare en lille pige på billedet som jeg nu ser er 12-13 år gammelt.
  Du er heldigvis igang med vægtvogterne, det kan tydelig ses på billedet.
  Så nu må jeg se at “komme efter dig”.

  Den instruktør kedede mig bare enormt og at bruge det meste af en god aften på at sidde og høre på noget pladder som bare “bli’r læst op” det gier a it.
  Har jeg tabt den hvide togrenede orchidee vi væddede om. Først med minus 10 kg. som et lille trinbræt:-)???
  Superlækker jakke du har på billedet. MEGET klædelig.
  Jane

 4. Lone – Det er helt okay, man kan jo ikke huske alt. Han var fantastisk, det siger jeg dig, og som du siger elsket af alle, der kendte ham! Han fik nemlig et godt langt liv og så kan vi ikke forlange mere. Vi ved jo, vi skal af med dem på et tidspunkt, hvor nødigt vi end vil.

 5. Nu jeg følger dit link, kan jeg godt huske, jeg har læst det før. Kunne bare ikke huske, det var Ibrahim. Han var utrolig smuk – og højt elsket af alle, der kendte ham, kan jeg forstå. Dejligt, at han fik et godt, langt liv.

 6. Sven – Selvtak! Ja han var en dejlig dreng. Vi må glæde os over, at vi har været så heldige at kende ham og har gode minder at tænke tilbage på. Han var meget, meget smuk, så han indbød jo klart til, at man tog fotos 😉

  Lone – Jeg kan se, at jeg har har været for indforstået i min beskrivelse 😉 Mr. Ibrahim har aldrig været min hest. Jeg hjalp Sven, som ejede ham (Mr. Ibrahim gik bort på min fødselsdag sidste år). Med hensyn til ridningen, har du ret. Det bliver ikke til så meget. Det er der flere årsager til, hvoraf en er vægten som jeg er ved at gøre noget ved. Så jeg håber, det med den for nedadgående, bliver mere.

  Jane – Først skal vi lige have nogen faktuelle ting på plads. Flashman (2002-2005), var ikke eneste søn af Mr. Ibrahim – du glemmer DYLAN, som lige er blevet Ã…rets Hest på Fyn for 3. gang. Flashman var helbror til ham (Mor – Dancing Eros).

  Dernæst var jeg næppe “en lille pige”, da foto blev taget, eftersom jeg var 35 på det tidspunkt 🙂

  Derudover var Mr. Ibrahim, en fornøjelse at kende, og jeg værdsatte hans selskab utroligt meget. Desværre nåede jeg aldrig at få en tur på ham, noget jeg selvfølgelig er ked af. Men heldigvis masser af gode minder alligevel og dejlige fotos.

 7. Jeg tror også at Mr. Ibrahim er den mest kendte galophest i Danmark.
  Hvis man spørger en ganske almindelig dansker om han/hun kan nævne navnet på “en eller anden galophest”, så vil det være Mr. Ibrahim som kommer frem af hukommelsen. Uden tvivl. Lige så kendt som Morten Kock.

  En anden meget berømt DANSKEJET galophest må være Danomast, som bragte Danmark på verdenskortet. Han er nu avlshingst i Frankrig. Men det er jo en helt anden ting.
  Det at blive inviteret ind i Svens hule på Bindesbøllevej for at se de dejlige videos med Mr. Ibrahim og alle ærespræmier og fotoalbums er noget jeg tænker tilbage på med meget stor glæde. Og altid en ekstra bonus når man nu alligevel var nede og gi’ Hale negeren gulemacker:-)
  Og jeg må indrømme: Man lærte meget om heste i de dage.
  Knus til jer begge
  Jane

 8. Skønt billede, Deborah! I er smukke begge to :o)
  Har du ikke Ibrahim længere? Jeg kan forstå, du ikke selv rider så meget. Det er mest andre du omtaler.

 9. Hej Deborah!
  Dét er vel nok et vidunderligt billede af jer to. Jeg husker ham så uendeligt godt, for vi havde HALE BOB stående ved siden af ham nede på Bindesbøllevej i træning hos Lone Graversen, men det var ikke altid hun kunne være tilstede, men Hale Bob vare også mere end lykkelig for Svend.
  Han er en sand ekspert i heste, hvilket også ses på billedet af hans gudeskønne hingst. Ingen tvivl om at den fik sig en ordentlig gang strigling HVER dag samt en masse kærlighed og opmærksomhed. Det flunkede som en nypoleret kastanie. Og havde en aura til det sidste som KingKong.
  En hingst i harmoni med sigselv og sin herre. Fik du lov at ride ham???
  Trist at hans smukke og eneste søn Mr. Flashman ikke nåede at blive ældre. Specielt for Svend.
  Jeg synes det er så livsbekræftende at se Svends glade gavtyvesmil ved næsten enhver lejlighed, specielt i betragtning af alle de genvordigheder han har været igennem de sidste år.
  Super godt at du havde gemt billedet som viser en smuk hingst i harmoni med sigselv og en lille pige som stråler af lykke ved stå ved siden af vidunderet.
  K.H. Jane

 10. Tak skal du have kære Deborah. Det billede var gået i glemmebogen. Det er vist den mest fotograferede galophest, der findes. Er også fotograferet på Christianborgs Slotsplads.

  Venlig hilsen

  Sven

Der er lukket for kommentarer.