Forhåbninger

Hvor hulen bliver sådan en dag af? Igen har jeg ikke nået halvdelen af det, jeg satte mig for. Ting tager tid – computeren tager tid, og som det ses, har jeg brugt lidt tid her. Jeg må jo skrive når inspireret. Det kan ikke nytte, at lade det vente, for så kan den gode formulring/sætning forsvinde lukt ud i glemslen – nej der skal i sandhed “smedes mens jernet er varmt” – sådan er det. Det betyder jo så, der er andet, jeg ikke når.

Dog har jeg fået lagt vasketøj på plads, og ryddet op i køkkenet, forbredt den lækre kartoffelgratin, scannet et hold fotos. Men det er da langt fra, hvad jeg havde forestillet mig. Med al den inspiration der har været idag, så er der nok knap så meget imorgen og så er der da håb om bedre tider for resten af huset – Håb og bedre tider var også et gennemgående træk i den nye Præsidents meget flotte tale.

Som Ulla Therkelsen sagde:

“Idag er vi alle amerikanere”

Det er vi måske nok, men jeg er det faktisk af fødsel og har altid været stolt af det. Idag var der da bestemt grund til at dyrke den stolthed. Det var en stor dag.

0

2 thoughts on “Forhåbninger

  1. Olines – Jeg synes dælme, det ur render hurtigere, og hurtigere. Eller også er det mig, der bliver langsomere og langsommere 😀 Who knows. Overspringshandlinger – hvad er det for noget? 😉 Håber også du har haft en god dag.

  2. Nogen dage er bare kortere end andre! Jeg kender godt fornemmelsen af, at dagene bare suser afsted. Jeg syntes der er mange tidsrøvere i mit liv og jeg er i perioder rigtig god til, at lave overspringshandlinger.
    God onsdag til dig.

Der er lukket for kommentarer.