Hjælp! – til skrivebordsforvirring

Jeg ved næsten ikke, hvordan jeg skal forklare det her, uden det kommer til at lyde helt vildt kluntet og tosset, men jeg vil prøve og håber, nogen derude kan hjælpe, for det er da bare irriterende. Jeg vil vide, hvordan jeg får den ekstra baggrund væk på mine skrivebordsikoner, så det kun er teksten der vises. Jeg har prøvet at gå ind i menuen, og prøvet at fjerne hak i “min aktuelle startside” – og det hjælper ikke. Hvad gør jeg så?

5 thoughts on “Hjælp! – til skrivebordsforvirring

  1. Michael – Det er et billede nu! Men igår kom jeg til at putte min egen blog på skrivebordet, det har jeg så fået fjernet her til morgen.

  2. Har du valgt et billed som baggrund, eller en webside? Hvis det er en webside kan det måske være derfor? Ellers må jeg nok melde pas…

  3. Michael – Det er XP, og jeg kan overhovedet ikke få det til noget som helst. Der er to knapper, hvor man skulle kunne indstille farven, men de er “døde”???

  4. Michael – Tusind tak, det prøver jeg lige 😀 – Grunden til jeg ikke skrev det, var simpelthen teknisk uvidenhed fra min side – sorry 😉 jeg skal melde her, om jeg finder ud af det.

  5. Nu skriver du jo ikke noget om hvilket operativsystem du bruger, men hvis det er Windows XP, så skal du bare højreklikke på skærmen og vælge det nederste punkt i menuen der fremkommer: Egenskaber. Så finder du det faneblad der hedder Udseende, og der klikker du på den knap der hedder Avanceret. Derinde finder du så menupunktet Ikon i rullelisten, og kan her (sandsynligvis) vælge at ikonernes baggrund skal være gennemsigtig… Se evt. mit screenshot. Det er mit bedste bud 😉

Der er lukket for kommentarer.