Lidt mat i skokkerne

Jeg er lidt træt idag, synes jeg. Det har Garbo sin del af skylden for, for kl. 06.00 lavede hun et farligt hus. Så jeg stod op til sidst. Det var ellers min plan, at jeg skulle prøve at sove lidt længe, fordi dagen igår netop “trak tænder ud”. Det blev ikke. Nu er jeg stået tidligt op, og vil lave lidt af mine hængepartier herhjemme, få ryddet op og hængt lidt på væggene og sådan og så må jeg jo tage en eftermiddagslur, tror jeg.

Og så kunne det da også være, at jeg skal se lidt om den her Præsidentindsættelse….bare en lille smule. Ihvertfald god Indsættelsestirsdag til jer.

2 thoughts on “Lidt mat i skokkerne

  1. Mahalo – Tusind tak skal du have, nu må vi se, hvor meget det bliver til med indsættelse. Nu har jeg brugt hele formiddagen her, så jeg skal altså også have ryddet lidt ud i nogen hænge partier.

Der er lukket for kommentarer.