Lois Lane i avlen


Cathrine Weilby og Lois Lane her forest

I Galopsporten sker der ændringer hele tiden. At man også indimellem må leve med, de sørgelige, er et faktum. Et sådant blev vi præsenteret for her fornyeligt, da det blev klart, at Lois Lane ikke kommer til os, når sæssonen starter igen. Hun skal i avlen og det forlyder, bliver det hos hingsten Silca Legend, hun skal i fol første gang og hvor hun bliver opstaldet.

Det er selvfølgelig ikke trist for “Louise”, men for os, som elsker hende og havde set frem til mere tid sammen med denne utroligt kloge, dygtige og sjove hest, er det sørgeligt. Hun får det godt, og selvfølgelig bliver det så spændende, at se hvordan det kommer til at gå hendes afkom. Men vi kommer til at savne hende – meget!

Udover det rent sådan personlige i det, havde Lois Lane en fantastisk 2-års sæsson, hvor hende og Cathrine fejrede store triumfer. Sidste års sæsson blev desværre noget ødelagt p.g.a. sygdom i stalden, men faktum står tibage, at Lois Lane er en hest i en klasse helt for sig, på alle måder.

Links – 2007 sæsson:

 • Hannes herlige hold – Awardvindere
 • Den sidste tur inden ferien
 • Vindende damer
 • Et par superseje tøser
 • Dansk Kriterium – Lois Lane
 • Dansk Galop’s Auktionsløb – Lois Lane
 • 2 thoughts on “Lois Lane i avlen

  1. Jane – Som jeg også skrev, så er jeg sikker på, at Louise får det godt. Det ændre dog ikke på, at hun vil blive skrækkeligt savnet.

   Goodie er heldigvis fit for fight, hvilket jeg ved selvsyn har konstateret, da jeg for lidt tid siden nu, rykkede man på hende. Hun var jo blevet langhåret deroppe på landet. Nu er hun fin igen og ligner den Dronning hun vitterligt er. Alle er meget spændte på hendes come-back – selvfølgelig!

  2. Ja, de er trist at miste en dejlig veninde, men Louise skal nok blive alle tiders Mama, og kommer næste år som en af de første, til at bære et af Academy Awards børnebørn. Det er vi mange som interesserer sig for avl der er meget spændte på.

   Men så må du glæde dig over at store smukke Good Girl er tilbage i træning igen. Jeg læste netop en udtalelse fra Hanne Bechmann på http://www.galopsport.dk/ at den smukke skimmelhoppe efter Mas Media nu er helt rask og er i fuld gang med træningen mod et come back i 2009.

   Ønsker Good Girl og kredsen omkring denne skønhed al mulig held og lykke i den nye sæson.

   Jane

  Der er lukket for kommentarer.