Tanker til Trines far

Idag kan det læses, at Trine Michelsen, natten til lørdag tabte kampen mod kræften, få dage før, hun ville være fyldt 43 år. Forfærdelig trist og ikke mindst for hendes far Ole Michelsen, som nu skal gå den tunge gang, og begrave sin eneste datter. Det forlyder at Trine havde humøret med sig til det sidste og heldigvis ingen smerter, takket være god behandling.

Da Trine var bare 3 år, omkom hendes mor, og senere har Ole Michelsen kæmpet sig ud af et alkoholmisbrug. Senere måtte han så stå ved sin datters side i en 7 år lang kamp mod kræften. Det kræver sin mand og jeg sender mange tanker til ham. For hvor må det være hårdt.

2 thoughts on “Tanker til Trines far

  1. Perle – Ja det synes man jo, men i det mindste døde hun afklaret og med humøret i behold. Jeg tror jo på en mening med alting, og dermed også dette. Det er de efterladte, det er svært for – jeg er sikker på Trine har det godt, hvor hun er nu.

Der er lukket for kommentarer.