Afstemning: Dårligste morgenvært?

Ad mit indlæg forleden om elendigheden ved det nye Morgen-TV-koncept, så har Ekstrabladet tilsyneladende modtaget stakkevis af læserbreve fra frustrerede seere, der heller ikke synes om det nye koncept (nu udtaler jeg mig lige pænt – læs selv mere).

De har så selv et koncept, der er MINDST lige så dårligt – det hedder, at for at deltage i deres afstemning om, hvem der er den dårligste morgenvært, så skal man være medlem af deres “Nationen” – det har jeg ingen som helst intention om, og vi der ikke er det, ser jo også morgenfjernsyn, men så er vores mening måske ikke interessant? Ãbenbart ikke. Men så kan vi da heldigvis lave vores egen:

[poll id=”6″]
 • Artikel på “Nationen” – Ole – Det nye morgen-TV er rent ugeblad
 • Du kan iøvrigt chatte med Ole kl. 11 på “Nationen”, hvis du i modsætning til mig, er medlem!

  4 thoughts on “Afstemning: Dårligste morgenvært?

  1. TV2 morgentv kigger – Tjah, smag og behag! Nu er du en mand, så jeg må jo bøje mig for, at hun kan have fortrin, jeg HELLER ikke der kan se. Men det skulle dårligt være det, der bærer morgentv. Du har jo ret til din mening om tingene, men du er efter alt at dømme i mindretal. Afstemningen er bare en kopi af Ekstrabladets, for at protesterer mod deres “Nationen” tyranni – ellers havde den lydt anderledes, og der kommer muligt en senere – Watch this space – tak for din kommentar!

  2. Hende Kamilla Walsøe er da for lækker. Rap sag, hende nyder jeg til morgenmad, hver dag uden problemer
   jeg ved ikke hvad folk tænker med afstemningen ovenfor, men mere subjektivt kan det da dårligt blive.. en enkelt dårlig går dog nok over i historien, Line Bauns redning af “det, det er en abe?” kommentar og Ole Steffensen usandsynligt dårlige modspil i samme situation..
   hvor godt ville i selv klare det kl 5min i lort om morgenen?

  3. Catarina – Hele ideen var, at jeg var sur og irriteret på EB, fordi man skal være medlem, for at stemme hos dem, og derfor blev astemningen en kopi af deres. Men derudover kunne den da godt have lydt som, du siger og ville nok også have gjort det, hvis det havde være mit udgangspunkt. Men nu var det som beskrevet!

  4. Nu ser jeg aldrig morgen tv, så derfor vil jeg heller ikke give min stemme. Men du kunne også have stillet spørgsmålet positivt, da det på mig føles som om du vil ”hænge” én bestemt ud, hvilket ikke tiltaler mig. Men vi er jo forskellige, men jeg ville nok have formuleret mig sådan her:

   Hvem synes du er den bedste morgenvært.

  Der er lukket for kommentarer.