Søgefunktionen i WordPress

Det kan godt være, jeg ikke er for kvik, men en søgefunktion skulle da kunne finde ord i indlægget el. hvordan? Eller søger den kun på overskrifter?

Da jeg var inde hos Anita, for at lede efter indlægget om sten i clementiner, søgte jeg på både clementiner og mandariner, og og fik negativ respons. Når jeg så søgte efter artiklen, der er nævnt længere nede i mit indlæg, så kom indægget frem, og jeg kunne rette mit link. Det forekommer mig at søgefunktionen på WP er meget ringere, end den var i min gamle version?

Også når jeg selv skal finde noget, og endda er meget specifik i min søgning, så kommer den med indlæg der intet har med sagen at gøre. Er der nogen, der måske kan forklare mig, hvad den er søgefunktion gør, og om man kan sætte nogen parametre for, hvad der søges på?

For som det er nu, er det altså efter min mening ikke godt nok. Jeg har nu det plugin der hedder “Relaterede indlæg” og det hjælper jo meget, hvis man vil læse noget tilsvarende på bloggen. Iøvrigt et plugin, jeg kunne ønske mig flere ville bruge, for det er hamrende smart, ligesåvel det plugin jeg har, så man kan rette i sit indlæg, hvis man har skrevet forkert… Men det er så bare et ønske fra min side….

2 thoughts on “Søgefunktionen i WordPress

  1. Anita – Det har du da HELT ret i, kan jeg se, nu hvor jeg prøver. Hm, jeg har altid stavet med c, men hvad der er rigtigt, ved jeg sådan set ikke.

    Her er det dog stadig et problem, men tak for, at du gjorde opmærksom 🙂

  2. Jeg ved godt hvor “fejlen” ligger i din søgning ovre hos mig; jeg har stavet ordet med k, hvor du staver det med c 😉

Der er lukket for kommentarer.