God bedring Nicholas!


Det forlyder, at Nicholas Cordrey er kommet til skade. En dag, hvor det ellers gik ham så godt i Sverige, sluttede med et styrt for Nicholas. Først så det ud til, at han var sluppet let, men da smerterne i nakken fortsatte, blev han nærmere undersøgt og har brækket en nakkehvirvel. Dette kan afhængig af, hvor meget indgreb der kræves betyde op til 3 måneders pause for Nicholas.

Rigtig god bedring til Nicholas og så håber vi, at han kan nøjes med halskraven.

3 thoughts on “God bedring Nicholas!

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Ingen operation til Cordrey

  2. Det er med gru at jeg læser om mit store idol Nicholas Cordreys uheld/ ulykke oppe i Sverige. Hvor uheldigt og SKRÆKKELIGT. Bare jeg havde vidst det før, havde der været sendt en stor buket blomster.

    Bliv rask hurtigt, Nicholas. Du har givet os “Zwicky Racing” så utrolig mange glæder i tidens løb.

    Og glade er vi for, at det som kunne ha’ været endt MEGET værre måske kan klares på 3 måneder. Du har jo altid været SEJ.

    Flemming og Jane

Der er lukket for kommentarer.