Hvidt, blødt og varmt

Jeg var til byen her idag, efter jeg havde fået bilen. I FAKTA havde de de lækreste lammeskind formedlest 200,- kr. Jeg har haft kig på dem før, men der var de for dyre. Nu slog jeg til. Det var perfekt til at ligge i min hyggestol – Min “King Edward” stol. Man sidder i forvejen godt i den og nu sidder man endnu bedre på dette fluffy, hvide og meget bløde underlag og så luner det, så det er en sand fryd. Det kan lige nå op og dække min lænd også – oh hvilken luksus! Og så til den pris! Har du ikke fået et, så skynd dig i Fakta imorgen!

4 thoughts on “Hvidt, blødt og varmt

  1. Det er super dejligt. Jeg købte et i lørdags, men må nok se i øjnene at LADY min Cocker Spaniel også gerne vil ha’ et at putte sig på. Hun prøver så småt at overtage mit. Forståeligt nok.
    Jane

Der er lukket for kommentarer.