Sludfyldt og kold morgen


Good Girl, som jeg havde fornøjelsen at ordne idag

Her til morgen var det slud, storm og hundekoldt. Ærligt var selv det dejlige samvær med mennesker og heste nok tilat, at jeg synes, det var skønt og skulle ud i. Synes normalt ikke, jeg er sart, men her til morgen var jeg sgu! Ikke fordi jeg som sådan er kuldskær, for det kan jeg klare via beklædningen. Nej, det var det faktum, at det både stod ned i mængder og stormede en pelikan og faktisk mest det sidste. Med dårlige lunger, så bliver det meget hurtigt, meget anstrengende. Selvfølgelig kan det lade sig gøre, men det tager mig en evighed. Og når det så også ovenikøbet var vådt. Nej tak! Havde jeg skullet, havde jeg nok gået, men min hr. fader var heldigvis frisk på, at køre mig. Det var sødt af ham, og meget dejligt.

Da jeg kom var de inde på, at det da var ærgerligt at jeg ikke kom før. Jeg spurgte så hvorfor, og de mente, at så kunne jeg have lavet kaffen, hvilket de har fået en ide om, at jeg er god til. Det er jo dejligt at være savnet 😀

Som så ofte før, er der jo ingen planer for, hvad jeg skal foretage mig, men jeg skal da love for, at der idag også var god brug for mig. Første hold red ud og jeg ordnede “Madam Goodie”. Hendes pels er utroligt flot i øjeblikket, for selvom hun er meget langhåret, er hun samtidig meget blank og flot i hårlaget. Langhårede heste, kan godt se lidt pjuskede ud, men ikke “Goodie”, hun stråler.

Jeg havde også ordnet Amazing Award, så hun var klar til at komme ud. Jeg havde håbet, at jeg i sammen omgang kunne rykke man på hende, omend jeg godt mistænkte, at det var et job for to. Det sidste var i høj grad tilfældet og der blev ikke lejlighed til det senere.

De red ud på anden omgang og jeg passede walker og hentede heste ind og puttede ud. William var både på walker og kom en tur i skoven med Eva. Jeg hentede ham ind, og der mente han nok, der var basis for en gang “kang-kang”. Det er noget han som regel godt kan finde på, så jeg var forberedt, men eftersom der lå slud over det hele, var der ret glat, så jeg måtte have de store bogstaver frem, og det hjalp. Det kunne være yndigt, om jeg satte mig lige på r…. og han slap fri. NOT! Men vi kom ind i god ro og orden. Det var mere end turen med Eva havde været. Hun kom dansende ned på gårdspladsen og kunne melde at hans humør intet fejlede. Nu skal det siges, at vejret idag, kunne have fået liv i selv den mest fredelige hest, og Wiliam skal kun have stikordet i forvejen. Så det havde været en munter tur. Eva var bagud i tid, så jeg overtog børstning og fodnus af William. Og ham og jeg er såmænd rigtig gode venner, så det var rigtig hyggeligt, og han nyder også at blive snakket med og nusset om.

I det hele taget nåede jeg meget, så jeg kunne godt være tilfreds med mig selv. Imorgen er det planen, jeg tager en tur derned igen, bare lige sådan for at hilse på de hestejere, jeg jo ikke ser til daglig. Og så er det min mening, at jeg vil en tur op og se til Finish.

0

6 thoughts on “Sludfyldt og kold morgen

 1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Busstop

 2. Jane – Tak for dine roser, både til kaffe og min pleje af hestene. Jeg elsker at pusle om dem, og som regel er de glade modtagere. Det er sjældent, de ikke er heldigvis. Og ja jeg kan godt lide, at gøre meget ud af det, fordi jeg har tiden til det, nu jeg ikke har mulighed for at ride. Men så er det jo dejligt, at kunne være til gavn og glæde på andre måder. Det er såmænd så fint sådan.

  Du kan tro, jeg kommer til at savne Majestæten. Sagde så sent som idag til Hanne, at jeg er lidt træt af, at alle “mine” babyer, tager afsted. Først Finish, så Louise og Lady Hjort og nu Majestæten. Der er heldigvis mange dejlige heste tilbage, og nu har jeg da også min mandagsven. Ham kunne jeg sagtens forfalde til “dagligt” uden problemer også. Han er skøn, så jeg er meget glad for, at han er min faste der.

 3. Ja, Lene. DET ved jeg. Mig som ALDRIG drikker kaffe har faktisk drukket det både lørdag og i dag. Og det smagte dejligt.

  Majestic skal kastreres i morgen, ærgerligt – men han må ikke være til fare for nogen. Egentlig kommer det ikke bag på MIG, idet han i en alder af knap 6 måneder prøvede at “bedække” Jette Hjorth. (Ibens mor)

  Derefter skal han på landet i et par måneder eller 3 for at finde sit NYE JEG.
  Og så må vi ellers håbe, at han – NÃ…R kan kommer tilbage igen, bli’r så populær at nogen oven i købet har lyst til at ride ham.
  Ellers sku’ fanden da stå i det:-)

  Og så tror jeg nok det kan være at Deborah får travlt med at fine ham igen. Han er bare blevet så flot nu. Tror at gensynsglæden bli’r stor.

  I sku’ da også være nogle skarn hvis I ikke satte pris på det kæmpe arbejde og den tålmodighed Deborah lægger for dagen. Der er ikke noget at sige til at hestene (samt deres ejere) elsker hende.
  Det er i øvrigt prisværdigt så mange dygtige piger – også meget unge – som lægger liv og sjæl i at gøre staldens heste så velplejede som overhovedet muligt. Faglig stolthed så det batter. Som du helt sikkert ved er dét med striglingen og stråleglansen på en hest, – hvis den vel at mærke kommer indefra, én af mine kæpheste. Gamle traditioner er svære at lægge fra sig. Staldrundgangen er ikke så langt væk endda. Dagen hvor man vælger sine favoritter til det kommende års storløb.
  God arbejdslyst. Sneglen er i de bedste hænder.
  Jane

 4. Jane – Nej det er bestemt altid dejligt. De er nu søde til at vise og sige, at de sætter pris på mig, helt sikkert. Og så er det jo ingen sag!

  Lene – Tusind tak, det er mig en stor fornøjelse, at få lov at pusle “Sneglen”. Han er bare skøn, så det glæder mig meget, at jeg kan hjælpe dig og ham, og nyde det samtidig – en win-win-situation må man sige 😉 Han er hermed min faste mandagsven! Og tak for ros til kaffen!

 5. Ja der bliver sat pris på Deborah kan du tro. Jeg er jo i en lidt dum situation med arbejde i øjeblikket så sneglen får ikke al den opmærksomhed han har fortjent (og han har fortjent meget), men Deborah var der mandag og så fik han den helt store omgang efter jeg havde redet ham. Ej hvor han nød det! Og vi har aftalt at hun tager ham igen på mandag. Det er virkelig noget både jeg og sneglen sætter pris på kan du tro. Jo Jane, vi er skam glade for hendes hjælp (og hun er GOD til at lave kaffe)

Der er lukket for kommentarer.