Update: Godmorgen Danmark

Det er ligemeget, hvor jeg vender mig hen, så er der utilfredshed med de nye værter, og det nye koncept. Idag er der en artikel i Jylllandsposten, (linket tilføjet mit oprindelige indlæg) og det faktum at også der skriver folk ind og er dybt utilfredse.

Utroligt hovent og meget, meget uklogt, af programchefen bare at konstaterer, at vi tager fejl! Det er os, der skal holde hans synkende skude kørende. Det gider vi ikke – og ifølge samme artikel idag, vil vi heller ikke betale for det. Så måske han skulle tænke sig lidt om og måske lytte til os, som rent faktisk så programmet.

Et er sikkert, som det er, kommer han til at miste ikke bare mig som seeer, men mange, mange flere. Det er simpelthen for dårligt den leflen for ungdom allevegne. Sjovt nok består befolkningen også af folk over 30, men man skulle snart ikke tro det.