Forhåbentlig forbigående og en reparation

Jeg håber sørme, at den “tanke” af ondt i halsen, jeg føler lige nu, er forbigående. Efter at have ligget hele Julen og have været dårlig noget før, og dernæst nedlagt af en hjernerystelse, har jeg slet, slet ikke nogen lyst overhovedet til mere pjat i den retning – lyt nu for hulen for en gangs skyld deroppe!!! 😀

Der er rigtig mange, der er syge – de taler om epidemi, og mange har også som jeg kun haft en snert af noget. Det sker åbenbart, når man er vaccineret og alligevel får lidt. Hmprf! Enough now!

Jeg har en aftale imorgen, som jeg ikke har lyst til at aflyse, men lad os nu se, det kan godt være en smule, der er pist borte imorgen. Det er heldigvis sket før. Nu vil jeg tage et varmt bad, det hjælper – det håber jeg da…..

Til gengæld er min bærbare, som jeg skriver fra nu, blevet syg. Musen er gået i stykker. Der gik lidt før, det gik op for mig, at det var det, der gjorde, at jeg ikke kunne en snus på den. Jeg har da en mus, og den er sat til, men derfor skal det andet jo også ordnes. Jeg orker næsten ikke, men der er ingen vej udenom.

4 thoughts on “Forhåbentlig forbigående og en reparation

  1. Mette – Ja det var godt. Tænk hvor fjollet. Det var dejligt, at der ikke var noget med helbredet. Dog var en af pigerne syg idag i stalden, nu håber jeg godt ok ikke, hun har held til at smitte mig 🙁

  2. To sommerfugle – Det var da lige det, der var galt!! Jeg kan godt huske, jeg pillede ved noget igår, men har da haft glemt alt om det igen. PINLIGT 🙁 Men hellere det, end der faktisk var noget galt. Der kan man se. Tak fordi DU var vågen. Jeg må forlade mig på gode mennesker, med den hukommelse jeg holder mig nogengange 🙂

  3. Nu ved jeg jo så ikke hvor meget du har kikket på det, og hvad du har prøvet, men jeg ved at det er ret almindeligt at bærbare har en mulighed for at deaktivere pegepladen (det kan være en fordel ved skrivning af længere tekster). Tit noget med en Fn-tast og en af F-tasterne foroven. Og jeg ved at det kan ske at nogen ikke opdager hvad der er sket, og tror at der er noget galt 🙂

    Håber at den holder med bedringen!

Der er lukket for kommentarer.