Mandagsstævnemøde

Det var den smukke ovenfor, jeg havde et mandagsstævnemøde med idag. Escargot hedder han! Meget fornemt lyder det, men i daglig tale “Sneglen” – og det ikke uden grund, for escargot, betyder nemlig snegl på fransk. Hans mor har ikke tid at ordne ham, efter ridt om mandagen, så nu er han min faste mandagskæreste. Det har jeg slet ikke noget imod, for som det ses, er han smuk og han er lige så sød som smuk. Det kan der ikke klages over, og vi hyggede os igen.

Iøvrigt gik det da idag også med travlhed. Som Mille sagde, så er det da helt uhyggeligt, som jeg giver den gas for tiden. Og det har hun da ret i. Jeg har fået mere energi. Selv tilskriver jeg det jernpillerne, som jeg begyndte på, for noget tid siden. Idag var det først “Dronning Goodie”, der fik en tur – hun var i rigtig godt humør idag, og jeg nyder at lære denne prægtige hest nærmere at kende. Efter hende, var det Escargot’s tur. Indimellem skulle Walkeren passes, og så var det den lille røde, der blev ordnet inden Malin skulle ud på hende. Wiliam fik den store fodtur, og Amazing Award blev ordnet meget grundigt også, så jeg har faktisk været meget travl. Og så glemte jeg da, at jeg også tog Fauve og Majestic ind igen. Pyh! Nåh jo, og så lavede jeg selvfølgelig kaffe til dem. De siger, jeg laver den bedste kaffe, så selvfølgelig smed jeg en baljefuld over, da jeg kom.

Sålænge jeg holdt mig igang, var det fint, men senere, stod Hanne og jeg stille og sludrede, mens hun blandede foder, og så var det da hundekoldt. Jeg ventede til de kom hjem fra sidste lot og så tog jeg William ind for Stella. Han havde vanen tro været mere end munter 😉

Da jeg kom hjem sad jeg lidt, indtil jeg fik “et flip” og så gik jeg igang med at hænge billeder op. Mere om det imorgen. Nu er jeg FLAD som en fregne. Men glad for alt det jeg har nået idag.

5 thoughts on “Mandagsstævnemøde

 1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Grå - en ny ven

 2. Og det blev så også lige et onsdagsstævnemøde med en onsdagssnegl 😉 Tak for hjælpen, det er rart at kunner overlade ham i gode hænder 🙂

 3. Det var Majestic’ 2 års fødselsdag, hele stalden var i fuld sving.
  Jeg var naturligvis MEGET ked af at Majestic skulle af med sin manddom.
  Hvor så han dog Gudeskøn ud.
  Det er så overstået i dag, STÃ…ENDE, og på bedste vis, så han er på stående tidspunkt tilbage i sin hyggelige stald, måske et kilo lettere, men kan i fremtiden fremtiden måske oven i købet er frem til at blive en populær vallak og få MASSER af kæl of kram.
  Han skal opholde sig i stalden de næste 14 dage Derefter op på landet og vokse færdigt.

  Og HVIS vi er heldige bliver han MÃ…SKE klar til nogen af de sidste løb på sæsonen.

  8.februar har Air Strike 2 års fødselsdag,
  Fest skal der være. Som sædvanligt.

  Jane

Der er lukket for kommentarer.