Ophænging én masse

Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har fået det her gjort for længe siden. Faktum er, at der i mit klædeskab og bag bogskabet har gemt sig bunker af billeder, der skulle op og hænge. Hvor mange havde jeg helt glemt, indtil jeg igår begyndte at pakke ud og hænge op. Dejligt at se sine billeder igen. Det store “sofastykke”, der hang over sofaen blev flyttet over på væggen ved spisebordet, som længe har været trist og tom. Nu kan jeg sidde i sofaen og nyde det istedet for, det hænger over hovedet på mig. Over sofaen kom et kobberstik, der hang i soveværelset til at spille hovedrollen med mindre værker rundt omkring.
Ved englene kom Ruth fra bibelen op, og også ved siden af sengen kom der to hold af 2 malerier/kobberstik op, og over reolen kom eksamensbeviser fra en healinguddannelse op, ligeom kalenderen blev flyttet lige fremfor, så også den kan ses, når jeg sidder her og skriver.

I det hele taget, har jeg været flittig, på trods af, at jeg hele dagen har haft det småskidt. Svimmel og en smule kvalm, dog uden der er sket mere. En af pigerne i stalden var syg med Roskildesyge forleden, og selvom jeg godt ved, hun kom i god mening, for sin hest, så sætter jeg meget lidt pris på folk, der dukker op syge, for det er 100% at jeg får noget i større el. mindre grad. Heldigvis er jeg ikke rigtig syg, og håber heller ikke blive det, men jeg er da ikke på toppen. Forhåbentlig gør en god nats søvn underværker, for jeg skulle da gerne i stalden imorgen.

2 thoughts on “Ophænging én masse

  1. Margrethe – Ja jeg synes, jeg har været pænt fittig på det senerest. Nu er jeg godt nok også flad må jeg sige. Ligger på sofaen, og det bliver jeg så vidt jeg kan mærke det idag 🙂

    Det var skønt at få gjort, og nu ser her helt beboet ud, selvom de minimalistiske ville sige overfyldt, så er det som jeg kan lide det.

  2. Hvor har du været flittig, Deborah. Det er så skønt at få gjort sådan nogle ting. Man bliver hurtigt “hjemmeblind” og ser ikke rigtigt at der mangler de sidste detaljer 🙂

Der er lukket for kommentarer.