Grå – en ny ven


Min debut sammen med Shareholder idag – vi hyggede som det ses her og nedenfor

Dagen idag endte som de fleste andre med, at jeg faktisk havde susende travlt. Jeg ved ikke lige, hvorfor det er blevet sådan på det sidste. Måske fordi jeg orker mere, og pigerne gerne vil bruge mig til alt muligt. Det er dejligt, men hold fast, jeg er “brugt op”, når jeg kommer hjem. Idag faldt jeg som forudsagt i søvn i den store stol. Det har jo også noget med min egen “faglige stolthed” at gøre, at det jo skal gøres ordentligt. Når jeg nu har fat i hesten, så synes jeg jo også de skal have ordnet fusser, udover at de selvfølgelig skal børstes grundigt.

Jeg har næsten fået for vane nu, at starte med Good Girl. Det er om at benytte sig af at hendes “mor” Iben, p.t. har meget travlt både med job og Neptune Joly, som er opstaldet på Farasi for vinteren. Så idag skulle Mille ride hende, og jeg spurgte selvfølgelig først, om hun selv ville, eller om jeg måtte. Goodie og jeg fik en lidt dum start, men nu er vi faktisk ved at blive helt gode venner, og det er dejligt. Hun er en fantastisk hest. Da hun var så skinnende, som man bliver med vinterpels (hun er nu ikke den værste), var det videre til hvad der ellers var min mandagsven, men så også ser ud til at kunne blive onsdagsven – Escargot. Han er bare en røver – på den fede måde. Altså også hyggeligt.

Så var der lige Manon og så var det Mille spurgte, om jeg havde lyst til at ordne hendes Grå. Når man kender Mille ved man, at større ære kan ikke tildeles. Hun havde flere ridt, og svært ved at nå det og normalt har hun hans anden mor til at hjælpe, men hun er borte på ferie p.t., så jeg fik æren. Han har været i stalden længe, men netop fordi der altid er nogen til at tage sig af ham, har han været sådan en lidt fjern størrelse – desværre! Egentlig er det rart at få en fornemmelse af alle hestene i stalden og da især en man har beundret meget på afstand kun. Så jeg skulle pusse og pleje “grå” som han hedder i daglig tale. Jeg havde en fornemmelse af, vi ville komme fint ud af det, og det gjorde vi også. Jeg hyggede mig meget, og det virkede også som om han gjorde – han ser da glad ud på billederne som Stella var sød at tage for mig. Tak!!! Så nu kan jeg kun håbe at Gitte skal ud og rejse igen, så jeg får chancen for “en dobbelt grå” en anden dag. Tak for lån af Grå!

Amazing Award har trængt for en tur til frisøren siden hun kom ind, og idag havde Hanne og jeg besluttet, at nu skulle det være. Så vi hjalp hinanden. Hanne holdt og jeg rykkede. Det var et ret stort arbejde, så jeg var allerede ret træt efter den omgang. Men jeg forbarmede mig over Eva, der havde spurgt om jeg havde mulighed for at børste Fauve og det blev så dagens sidste tjans. Til gengæld en der krævede sin kvinde, for hun er langhåret. Men gjort blev det inkusive fodnus. Altså endnu en dejlig dag i stalden…så jeg kunne med meget god samvittighed køre hjemover.

2 thoughts on “Grå – en ny ven

 1. Jane – Tusind tak! Det var dejligt, at komme tæt på Shareholder. Han er en fin hest, og meget meget sød og høflig i boksen, og ikke mindst meget kælen. Og som du siger, noget ekstra omsorg og opmærksomhed, kan alle bruge. Jeg ved ikke, om jeg er uundværlig, men jeg føler ihvertfald, at de er glade for mig, og det er dejligt. Jeg ELSKER de kære heste, og nyder i den grad samspillet med dem, tøserne, Hanne og det hele. Så godt hele vejen rundt. Jeg er overbevist om, at hestene kan mærke, hvor meget jeg holder af dem.

  Du har ret døgnet har kun 24 timer, og jeg “burde” gøre rent. Det ved jeg i skrivende stund ikke, om jeg får gjort. Nu var den også ekstra barsk igår, fordi jeg vågnede klokken 4 og stort set ikke sov mere.

  Air Strike havde Malin fornøjelsen af igår, og hun bliver normalt nusset om af Lene, er mit indtryk. Men også af Malin igår. Hun er sød. Majestic var ikke så glad igår, men han var et smut på walkeren hvor jeg tog ham ind. Jeg ville ikke forstyrre ham igår, men synes, han skulle have lov at komme sig. Jeg gav ham et par gulerødder og et venligt ord og et kys. Igen tak for roserne, I try my best! 🙂

 2. Sikke et smukt par. Man kan se at sympatien er gengældt. Der ser jo ud til at være mange som har det ustyrlig dejligt med noget ekstra omsorg og opmærksomhed.
  Du er jo uundværlig, og sikke du lyser op. Lutter smittende glæde.
  Du strutter jo af energi. Efter sådan en dag, tror jeg alle ville gå bag om dansen for et par timer. Jeg synes du er UTROLIG flittig. Hvis ikke i stalden, så er det computere, lave opskrifter og mad, dyrke venner og svare på kommentarer. Nusser blomster. Og døgnet er kun 24 timer. Puhha.
  Hvem nusser Air strike??
  Hang Majestic med hovedet idag, oven på den rædselsfulde dag han måtte ha’ haft i går?? Stakkel.
  Kommer i morgen og ser til min lille skat. Jeg har været på arbejde de sidste to dage. Så nu trænger jeg til lidt lugt af hest:-)
  Jane

Der er lukket for kommentarer.