Stadig savnet

img_7345opt2.jpg

Idag er det 5 år siden min mor gik bort. Jeg har intet særligt gjort i den anledning. Grunden til dette er ikke mangel på respekt for mor el. at jeg ikke savner hende. Alle der kender mig og dem som læser med her, ved at dette i meget høj grad ikke er sådan. Tværtimod.

Når jeg intet har gjort ved det, er det fordi jeg langt hellere vil huske de gode minder om mor, end den forfærdelige dag, hvor vi mistede hende. Den absolut værste i mit liv. Derfor har jeg brugt dagen positivt ved at tage i stalden og nyde min venner der. Det er jeg helt sikker på mor billigere og helt bortset fra det, så savner jeg hende jo hele tiden og tænker på hende dagligt…

5 thoughts on “Stadig savnet

 1. Leif – Det kan du have så evig ret i 🙂 Det gælder om at samle de gode oplevelser, og værne om dem, og huske på dem! Der er nok af gebrækkeligheder, hvorfor give dem mere energi. No need! Tak for dine kærlige tanker, som er meget værdsat. Du er altid sød – tak for det!

  Margrethe – Havde jeg haft bil, var jeg da nok smuttet ned med en blomst til mor, men det gjorde far jo, og den iøvrigt søde blomst/plante jeg satte før Jul står rigtig fint endnu, ifølge min far, som jeg selvfølgelig gav et ring igår.

  Jeg havde en dejlig dag, og ikke engang på trods. Det var bare en god dag. Også tak til dig for din hilsen.

 2. Jeg har det ligesom du – Dagen huskes, og man mindes, men der bliver ikke gjort mere ud af det i den forbindelse.
  Du havde en dejlig dag – og det er sådan det skal være 🙂

 3. Men det gør det jo netop lige præcis til en speciel dag, der er værd at fejre og mindes.

  Sender dig masser af kærlige tanker i den sammenhæng, Deb.

 4. Randi – Jeg vil sådan set helst glemme, de billeder, der kan køre i mit hoved fra den dag. Det indrømmer jeg gerne. Og jeg kan ikke se, hvorfor jeg skal huske på den. Det synes min far så, så den vej rundt er der ingen chance for, at jeg får lov til at glemme, skulle jeg forfalde til det.

  Men jeg har gjort hvad jeg kunne, og sålænge jeg var i stalden har jeg ikke skænket det en tanke. Jeg har virkelig hygget mig, og dagen har heldigvis været rigtig god, og faktik mere til at bære end sidste år, så det går vel den vej det skal.

 5. Jeg forstår dig så fint. Jeg har heller ikke det mindste behov for at markere, endsige huske dødsdage.

  Synes en dag i stalden lyder meget bedre – og selvfølgelig er der intet mindre respektfuldt i den handling.

  Håber dagen har været til at bære for dig.

Der er lukket for kommentarer.