Overmodig og den der knap

img_0217opt.jpg

Om jeg har været overmodig og påtaget mig lige en tand for meget, eller jeg vitterligt også har lidt influenza i kroppen ved jeg ikke. Men faktum er, at jeg er flad som den berømte pandekage idag.

Jeg trængte til noget at lade op på, og fandt det her (synes jeg selv) dejlige sommerfoto, fra min dejlige tur til Sverige. Som Anita var inde på, så kan det være godt nok, at huske stemningen, duftene og alt det, der er for en i sådant et billede. Turen til Sverige var skøn, og vejret var perfekt. Uhm, mere af den slags er værd at drømme om, på en her meget grå dag.

7 thoughts on “Overmodig og den der knap

 1. Jane – Det er vel nok dejligt at høre. Jeg sludrede med Hanne her idag, og han trives også fint på folden med de andre – No problem med No Pollution 😉

  Jeg har også haft fat i dine to andre heste idag, både den lille og den store, og de er skønne begge to – og meget vågne 😀

  Heldigvis sker der mirakler engang imellem, det sker bare de skal hjælpes lidt på vej 😉

 2. Det var den HELT store sucess. Han bare kiggede betuttet på sin nabo, en skønhed af en skimmel, smånussede ham lidt, hvorefter han smed sig i det tykke lag halm med alle fire ben i vejret og rullede sig rundt, TOTALT salig. Kæmpeboks med panoramaudsigt ud over alle markerne. Han var “tilpas”, ingen tvivl om det. Og den fyldte krybbe med aftensmad som ventede, det røg lige ned.

  Han havde ifølge chaufføren smågallopperet hele vejen. Han var tændt. Mon den gamle ged troede han skulle løbe væddeløb igen:-) Netop at være ude at køre på vej til væddeløb, var det bedste han vidste, og vi har tit grinet af, at man burde leje en trailer og køre ham sjælland rundt når han skulle starte, for så VANDT han jo. Og hvorfor køre så langt hvis det ikke var for at vinde. DET gjorde han i hvert fald også denne dag!!!

  TAK til de dejlige personer, der gjorde dette muligt. Man begynder jo at tro på mirakler.

  Hilsen
  Jane

 3. Jane – Tak skal du have, det er bestemt også en af mine favoritter. Der var superdejligt. Jeg håber, de vil se mig igen på et tidspunkt. Dejligt at besøge dem. Det var ren salighed.

  Jeg håber, det bliver ren salighed for NP, at komme til Karlebo. Jeg var der jo ikke, da han kom, men det er han næste gang, og så skal jeg selvfølgelig hilse på og fotografere.

  Knus

 4. Det er et HELT viunderligt billede. Man kan faktisk med lidt meditation fornemme duften. Og savne den.
  Det ville ikke være dårligt hvis man kunne smide sig midt på denne køvereng et par timer, og kigge på fuglene og deres færden, bierne summende om ørerne på en, alt imens solen varmer ens gamle krop. UHM.
  Ultimativ salighed.
  Knus

 5. Lene – Jeg har været flittig. Og som du siger, nok lidt for meget af det gode. Men jeg nyder det jo. Jeg må prøve, at tage det lidt med ro imorgen. Jeg har det godt nok nu, men er stadig dødtræt.

  Andrea – Jeg har jo været der en gang, men er heldigvis vacccineret, så jeg blev ikke så hårdt ramt heldigvis. Jeg håber, at slippe for yderligere. Indtil nu går det. Tak for din hilsen.

 6. Du har lavet alt for meget i denne uge, skøre rad 😉 Du knokler løs og så giver det altså bagslag. Selvom jeg, og alle andre, virkelig sætter pris på alt det du gør i stalden så skal du altså tænke på dig selv. Efter at jeg er startet hos Hanne er jeg selv begyndt at lytte mere til min krop. Kan jeg ikke ride mere end 2 eller måske kun 1 så siger jeg fra. Og alle forstår uden at der bliver kigget skævt til én. Man skal passe på sig selv, og med “man” menes der også dig 😉

  God bedring, jeg håber du kan tage det i opløbet.

  Knus

Der er lukket for kommentarer.